Overblikket: Lite å feire

Ingen forbindelse

Det ble tap for Storhamar mandag aften, det tredje i rekken denne sesongen, og selv om vi naturlig ikke feirer tap så var det lyspunkter.

Vålerenga - Storhamar

Den eneste ekte klassikeren i Norsk ishockey gikk altså av stabelen på en ukedag som normalt kun forbindes med romjul og sluttspill. Storhamar vant 3-2, og Vålerenga stod igjen uten noe. Spesielt bittert var det at Storhamar puttet seiersmålet drøye fire minutter før slutt, akkurat som på Gjøvik i serieåpninga.

Etter Storhamars 3-2-scoring fikk vi overtall i først 5 mot 4, så 5 mot 3 - uten å omsette det til mål. Det er tungt.

Men gutta hevet seg og hadde helt sinnsyke sjanser, men pucken bare ville ikke inn. Pucken regelrett spratt av mållinjen på et tidspunkt.

Etter en 1. periode hvor vi hang litt etter var vi fullt på høyde med Storhamar i 2. og 3. periode, og det som lenge så ut til å kunne bli en seier ble i stedet bekmørkt.

Vi har egentlig ikke så mye mer å si denne snøfyllte formiddagen. Vil du ha mer lidelse kan du lese Klanens live-referat fra kampen i går.

Det er alltid bekmørkt å tape for Storhamar.