Vålerenga Hockey er seriemester

(c)
(© )

Stjernen - Vålerenga 2-5. Fem år med ørkenvandring er over og Vålerengas seriegull nummer 30 er et faktum. Hurra! 

I kveld har hockeylaget fra Oslo øst skrevet et nytt og stolt kapittel i en imponerende og rik hockeyhistorie. Seriegull nummer 30 er henta hjem etter en fantastisk sesong.

Vi er seriemester. Endelig er vi seriemester. Tittelen satt langt inne, men nå er gutta mestere.

Nå er Vålerenga Hockey tilbake der Vålerenga Hockey hører hjemme - på toppen av tabellen.

Jeg vil takke spillere, trenere, administrasjon, støtteapparat og frivillige for at vi fikk oppleve dette seriegullet. Dere fikk det jaggu til - mot alle odds!     

Forståsegpåere, eksperter, motstandere og til og med vi Vålerenga-supportere har blitt tatt fullstendig på senga denne sesongen. Laget har sett ut som en million fra første dropp i høst og har levert fantastisk hockey hele sesongen gjennom. Det har vært sabla gøy å følge denne utgaven av Vålerenga, fordi de har spilt meget bra hockey. 

Det til tross for at laget trener på Jordal, spiller kamper på Furuset og administrasjonen har hatt en nomadetilværelse via Kalbakken og Teisen før de nå er i brakkerigg på Jordal. Det gir naturlig nok noen ekstra utfordringer for en klubb som blør kroner mens den venter på at kriseprosjektet Jordal Amfi skal stå ferdig en gang i fremtiden. De utfordringene er åpenbart tatt på strak arm. 

Sesongen er på ingen måte over, Grunnserien har igjen en kosekamp mot Ringerike tirsdag og snart begynner det virkelige kjøret. Sluttspillet skal i gang når serien er ferdigspilt og som mester får Vålerenga hjemmebanefordel i sluttspillet og får også velge motstander først, men akkurat i kveld skal vi la sluttspillet ligge. I kveld lar vi bøtte være bøtte.

I kveld skal vi bare nyte.

Vi skal nyte gleden over å se gutta løfte pokal, beviset på at vi har vært best i sesongen 2018/2019.

En ekstra klapp på skuldra til supporterne som har møtt trofast opp selv om de siste åra har vært blytunge. Vi er stolte når vi vinner og lojale når vi taper, men vi har aldri vært i nærheten av å gi opp.

Dette seriegullet har også vi fortjent.

Gratulerer med seriegull til alle som har hjertet i Vålerenga.    

Så stolt, så Vål`enga!


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!