Mørke tider

(c) EspenB
(© EspenB)

Permitteringer, stengte baner. Isolasjon. Det er tungt nå. 

Det er forbudt å trene, det er ikke lov å bruke banene på Valle. Damelaget er permittert, herrelaget er permittert og hockeylaget er permittert. Så og si samtlige i de tre administrasjonene er permittert. 

Fordi det er det eneste fornuftige å gjøre.

Fordi vi i andre enden av denne helvetes pandemien skal ha klubber i foreningen vi elsker. Et tilbud til de lokale unga gjennom trening og kamper, gjennom integreringa samholdet og vennskapet. Et tilbud til oss voksne som foretrekker å se sport fra tribunen - vårt lag fra tribunen. Arbeidsplasser til folk som virkelig brenner for byen og klubben vår. Et tilbud der Vålerenga Samfunn kan fortsette å ta det fabelaktige sosiale ansvaret de har tatt i og for byen vår også i framtiden.

Selv om sport ikke finnes viktig i tider som dette har vi uendelig mye å miste.

Denne nedturen vi bare bite i oss på linje med all mulig annen dritt pandemien har kasta mot oss. Vi kommer oss gjennom den de aller fleste av oss. La oss håper at det er liv i klubben etter den også.

Jeg er bekymret, jeg må innrømme det. Men det er så mange bekymringer om dagen, større bekymringer. Som å ha et sted å bo, mat på bordet og om de av venner og familie som er i faresonen ved smitte faktisk overlever dette faenskapet.

Det må gå foran akkurat nå men poenget er at omtrent hver eneste permitterte eller arbeidsløse sjel der ute har det sånn som meg. Du sitter kanskje med de samme tankene sjøl.

 Vi klarer dette om vi står sammen. Det må vi, men det tar tid.

 Så kan vi håpe, drømme og lengte til vi atter kan dra til Valle for å se ball og til Jordal for å se puck fordi det betyr at vi nærmer oss normalen og at samfunnet er på rett kjøl. 

Den tida kommer, vær aldri i tvil om det.

Inntil det ta vare på deg og dine og aldri glem at Lillestrøm rykka ned i høst. Faktisk er dette en merkedag i så henseende og jeg vil gjerne gratulere Lillestrøm Sportsklubb med dagen. Du trodde neppe at du noensinne skulle se gratulasjoner til den klubben på Klanen.no?

Vel, vi gjør et unntak i dag for det er i dag 100 dager siden Lillestrøm rykka ned og ble OBOS-klubb.

Gratulerer! 

Jeg vet ikke hvem som laget denne, men her kan du få din daglige dose glede selv: Antall dager siden Lillestrøm rykka ned  Jeg advarer mot særdeles stygg fargekombinasjon.

Sånn, nå håper jeg smilet ditt er på plass igjen en stakket stund.

Vask henda, hold avstand til andre og hold deg inne om du kan.

Så sees vi på tribunen igjen når dette dritet er over.      

           


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!