Kampdag - og innsamlinga til innflytningsgave fortsetter

(c)
(© )

Som Vålerenga på Lillehammer tirsdag har innsamlinga til innflytningsgave stoppa litt opp. 

Det er kampdag og Vålerengas iskrigere skal opp på hesten igjen etter å ha gått på sesongens første tap mot Lillehammer. Jeg skal ikke bruke tid på det tapet, vi gjorde oss ferdig med det gjennom Vidvinkel: Vi er Vålerenga for faen! Kampen er bygones som forfatteren av Vidvinkel ville sagt.

I dag er det Stjernen som venter. Vi har blanke ark, blank is og nytt amfi. Før jeg gyver løs på den kampen har jeg imidlertid en oppfordring til deg. 

Innflyttningsgaven 

Det er mange herlige, vakre, omtenksomme og oppegående mennesker som har bidratt til Klanens innflytningsgave til Vålerenga Hockey så vi nærmer oss 60000 innsamlede kroner. Alt som kommer inn går rett til klubben. Nå har pengedrysset stoppa opp så vi trenger din hjelp om vi skal øke den summen. Vi kan ikke godt be de samme herlige menneskene gi en gang til og det betyr at vi må nå flere og nye folk med det vakre budskapet.

Der kommer du inn!

Del Klanens innflytningsgave til Vålerenga Hockey på sosiale medier, snakk om det til venner eller still deg opp på gata og brøl følgende: (jeg lover at å holde en meter avstand til andre blir ditt minste problem!)      

Støtt Vålerenga Hockey! Gå inn på Vipps og velg send penger

Søk opp 537000 og du vil komme inn på det som heter "Klanen Innsamling". 

Trykk deretter på hockey og du vil få opp alternativer på 100,- og 200,-. Ønsker du å gi mer trykker du på plusstegnet. 

Deretter bekreftes "handelen" i handlekurven.

Det tenker jeg hjelper!

Kanskje kan Vålerenga Hockey sende ut en oppfordring til samarbeidspartnerne sine om å bidra også? Om dere synes det er er ubehagelig å be om kroner til egen gave gjør det likevel, det verste dere kan få som svar er nei. Skyld på feilsendt mail om nødvendig eller skyld på meg, men inviter dem til å bidra.

Glenn, gjør det i morgen!    

Hvert firma som bidrar med 10000 eller mer til innflytningsgaven til verdens herligste hockeyklubb loves omtale i særdeles rosende ordelag på Klanen.no. Kontakt styret@klanen.no Dette gjelder selvsagt andre firmaer og privatpersoner også.  

Innsamlinga avsluttes siste dag i oktober. 

Sånn, da kan vi snakke puck. 

Kampdag! 

Stjernen har åpnet omtrent som forventa men ligger nok noen poeng bak egne forventninger så langt. Seks poeng på seks kamper er jo ikke all verden. De er litt vanskelige å få taket på hittil, seirene har kommet mot Sparta og Storhamar. Det er sterkt, men så har de tapt mot Grüner hjemme (Grüners første borteseier siden de rykka opp i fjor) og mer forventa tap mot Oilers, Lillehammer og Frisk Asker. Det gir dem en sjuendeplass på tabellen, med samme poengsum som Oilers men de er bak på innbyrdes oppgjør.

Det blir spennende å se hvilken versjon av Stjernen som skøyter ut på flunka ny Jordal-is i ettermiddag. Uansett må de regne med god motstand av våre menn. 

Våre karer har åpna sesongen aldeles nydelig og sto med fem seire av fem mulige helt til tirsdagen på Lillehammer. M/S, Frisk Asker, Grüner, Sparta og Oilers har i tur og orden fått smake neve av oss. Det blir minst like spennende å se om 4-0 og hjem i skam var et feilskjær eller om gutta er inne i en nedgangsperiode. Som følge av tapet falt vi ned på andre plass på tabellen, der Frisk nå er øverst med 18 poeng. De har imidlertid en kamp mer spilt så vi tar førsteplassen vår tilbake med seier i ordinær tid. Det er en fin målsetting for dagen.    

Det er 100 nye supportere som får testa nye Jordal Amfi for første gang sammen med 100 sponsorer i dag. Husk smittevern, det er viktig. Jeg ønsker dere en god opplevelse.

Dere andre kan se kampen på Sumo om dere er mainstream eller klikke på Klanens Webradio oppe til høyre på denne siden. Fra et par minutter på fire vil Hjesus og undertegnede formidle alt som skjer på vanlig breialt og Vålerengelsk vis via headset med mikrofoner. Å påstå at vi er partiske er en sterk underdrivelse, det sier seg sjøl og det er selvsagt at vi dropper objektivitet. Vi er Vålerengasupportere som snakker til Vålerengasupportere.

Tune in og følg med. 

Han en strålende helg og vipps gjerne en slant til 537000. Klubben kommer til å elske deg for det. Vi også!

         


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!