Byderbyet live: Vålerenga - Manglerud Star

Følg utviklinga i kampen fra 17.00 - ord for ord

59.09 M/S setter puck i åpen kasse 2-4

58.52 Søberg går

57.08 2 min M/S! Nå gutta, NÅ! M/S får for late hit.

57.00 Sanden begynner p renne ut av timeglasset.

55.00 Fem minutter igjen, vi må ha minst ett mål. Begynner å bli ampert utpå der.

54.43 Stor sjanse til Vålerenga, men ikke i mål denne gangen heller.

53.42 Vi har fullt lag, fortsatt 2-3

53.19 Store sjanser til M/S i powerplay. De scorer dog ikke

51.42 2 min Vålerenga. Satan, det er dritt! Berling for interference på keeper

51.07 Vi dominerer nå

49.55 M/S tre mot en men klarer ikke å levere pasninga.

48.50 Fine kombinasjoner Berling/Gunnarsson men skudd via kølla til en M/S

46.42 Diger sjanse til M/S men Søberg redder mesterlig!

44.38 Mål M/S 2-3 Faen asså! Det glipper bakover og Søberg klarer ikke å avverge.

44.14 M/S fulltallig. Vi hadde sjanser men satt dem ikke

42.14 2 min M/S - hekting. Tar Spaberg Olsen i det han skal avslutte. Burde vært straffe?

41.30 Vålerenga best i gang. Håper på en knallavsluttning på kampen

Pucken er droppet! 20 minutter til å avgjøre kampen i vår favør.

Andre periode:

Periode over. Svak periode av oss men vi hangler med og den ender 1-1 og det er dermed dødt løp før 3. periode. 2-2 før siste periode er spennende, om ikke annet. Kommer vi oss opp på sedvanlig nivå vinner vi denne forutsatt at vi fortsetter å holde canadierne unna avslutningsmuligheter. Skuddstatistikk 8-6 favør oss.

39.00 Gunnarsson med herlig takling!

38.15 Igjen er M/S farlig frampå.

38.00 To minutter igjen av midtperioden

35.55 Vålerenga fullt lag, fortsatt 2-2

34.35 2 min både Vålerenga og M/S - roughing men utvisningene kvittes og vi fortsetter fire mot fem. Gunnarsson for oss.

33.55 2 min Vålerenga - Strøm for knetakling

31noengofemti God sjanse til oss. Karterud igjen.

Begge måla våre er uassistert og det forteller jo at samspillet ikke er helt på G i dag.

31.39 MÅL!! Deilige, deilige Jørgen Karterud! Plukker opp en dårlig klarering, avanserer to-tre meter og klinker til. Setter puck utagbart for keeper og det er balanse i regnskapet. 2-2!

31.00 Dobbelsjanse til M/S, der er vi heldige. Fortsatt 1-2

30.00 Midtveis i perioden og vi opplever en god gammal bedriten midtperiode så langt. Skaper veldig lite, fintene sitter ikke og pasningene er upresise. Samtidig slipper vi M/S til for lett.

26.59 M/S farlig frampå igjen, det lugger for våre karer nå.

26.26 Vårt første skudd på mål i perioden så vi må si at det nærmer seg noe nå, på en måte.

24.00 Stor sjanse M/S, Søberg er på jobb. Heldigvis.

23.50 Vi får til lite nå. Lett jobb å holde oss unna for M/S

20.57 Mål M/S. Tror det var sjølmål faktisk. Speaker oppgir dog at det var et par av importene til M/S som sto bak. 1-2

Puck møter is og vi er i gang igjen!

Første periode:

Periode over. Den ender 1-1 og det gir et greit bilde av kampen selv om skuddstatistikken ender 10-3 i favør oss. Vi starter midtperioden med en mann mindre. Synes vi må få opp presisjonen på pasningene våre og gjerne litt mer bevegelse og tempo også - da vinner vi.

18.47 2 min Vålerenga - Strøm for holding

18.00 To min igjen av perioden, fortsatt 1-1

16.29 M/S fulltallig

15.00 Godt power play fører til skudd fra Lindstrøm retning krysset. Dessverre er snapphansken til keeper der oppe.

14.29 2 min M/S - interference

14.15 Kjempesjanser til Vålerenga men mål får vi ikke.

11.45 MÅL!!! Verdens beste undertallspiller Jonas Oppøyen river seg løs med puck og kommer alene med keeper. Setter puck i krysset og det er 1-1! I undertall! Deilig!

11.04 M/S fullt lag om vi misser på en kjempesjanse

10.00 2 min Vålerenga - hekting. Ekelund i egen sone.. 4 mot 4

09.04 2 min M/S - holding

08.20 Spillerne våre leker riski-bisniss i eget forsvar men M/S klarer ikke å utnytte det.

07.06 Mål M/S. Jeg leita etter skrivefeil og gikk dermed glipp av det hele. Sorry. 0-1

06.00 En M/S-spiller er alene med Søberg men velger merkelig nok å sentre - bakover til en av våre. Merkelig.

05.13 Oppøyen alene med keeper, men må avslutte velsig skrått og da blir det lett å redde.

05.00 Vi føyer på et raid av Karterud og et skudd av Berling som begge var resultatløse.

03.35 En offside til hvert lag og en herlig takling fra Spaberg Olsen er alt vi nevner. Rom for mer spenning og underholdning der, altså.

02.00 Ingen av laga har fått noe overtak. Vi har hatt pucken mest

Kampen er i gang. Kom igjen Vålerenga!

Før kampen:

Klanens Webradio sender dessverre ikke i dag, undertegnede er redninga di om du ikke er i hallen eller abonnerer på bergenserkanaler

Vi møter Manglerud Star, et lag vi tradisjonelt har et godt tak på. De siste ti kampene innbyrdes står det 8-2 i vår favør. Likevel fikk vi grundig juling forrige gang vi møttes og de vant meget komfortabelt 6-2. Målet for dagen må dermed være å revansjere det tapet - som kom i den stygge tapsrekka som ødela desember fullstendig for alle Vålerengasupportere.

Januar har vært vakker som en solnedgang for oss og vi har seier i samtlige fem kamper i år, fire av dem i ordinær tid. Januar har vært hardere for M/S,men seier mot Storhamar og Lillehammer (borte) er verdt å nevne. Vi har samla 14 poeng og de har samla 9. Ingen kasteball lenger, selv om de røyk 0-3 mo Stjernen sist. De er jo kraftig forsterka av en neve transatlantiske spillere så nøkkelen ligger i å ta ut dem og nekte dem avslutningsmuligheter.

M/S ligger på kvalikplass og har som mål å ta igjen Narvik for å kapre den siste sluttspillplassen. Det er jeg ganske sikker på at de klarer.

Vi ligger på 5. plass, poenget bak Lillehammer, men med to kamper mindre spilt. Det er fire poeng opp til Frisk Asker på tredje og de har en kamp mer spilt enn oss. Seks poeng bak oss kommer Stjernen halsende. (Jada, dette ble skrevet før LIK knuste Narvik 7-1 i ettermiddag)

Vi har gledelige nyheter for både Filip Lalande og Magnus Brekke Henriksen er tilbake etter skader og det gir troppen vår bedre bredde på løpersiden. Begge er på is under oppvarminga.

I dag er det kun en ting som gjelder og det er to ting!