Ronja ble inspirert av å lese KjellG sine topp 10 og deler sine egne med deg. Kos deg!

Jeg var fjortis da pappa tok meg med på min aller første fotballkamp. Jeg ble frelst fra første stund, og har vært stolt medlem av klanen siden den gang. Vi bodde i «Lyn-land» med gangavstand til Ullevaal stadion.

2005: Tilskuerrekord. Jeg var der. Jeg var på Ullevaal da VIF spilte mot RBK med ellevilt publikum.

Det var nest siste serierunde og det var vanvittig stemning. 24 894 tilskuere.

2005: Keepertabben til Arason. Årets selvmål. Nei, den var grusom.. Men den må nevnes. Jeg får fortsatt vondt av å tenke på det.

2005: Seriegullet. Vi vet alle hvordan det gikk til. Nervepirrende. Gleder meg til neste gull! Anbefaler alle å lese boka til Freddyboy. Fantastiske skildringer og kommentarer fra den store dagen.

2006: Den kvelden vi tok bronse. Kong Henning Hovi takka for seg. Det var mange følelser i sving på stadion. Jeg så flere tøffe karer med tårer i øynene. Vi var mange tusen som ble stående etter at kampen var over.

2008: Daniel og Moa. Radarparet. Gutta lekte seg. Alt toppa seg under Cupfinalen. For en magi, for en fest. De scoret to mål hver, og VIF knuste Stabæk 4-1. Jeg var der. Får fortsatt gåsehud av å tenke på den dagen.

2009: Lyn-spøkelset. Du kan si hva du vil om Lyn, men jeg savner kampene. Jeg var der da vi endelig begravde det beryktede « Lyn-spøkelset». Vi vant 4-1. Det var så ubeskrivelig deilig! Nå skulle jeg endelig slippe gnålet fra klassekameratene mine, som innbilte seg at FC Lyn Oslo var uovervinnelige.

2010: FC København. Jeg reiste til København og så VIF spille treningskamp mot FCK. Husker hvor gøy det var da Moa scoret rett etter pause. Det var kaldt, men det målet varmet. VIF vant til slutt 2-1 etter to mål av Moa. Det var deilig å være norsk i Danmark.

2010: Seier på Åråsen. Det var sommer. Det var 2.omgang. Det var tre mål på fire korte minutter. Alle klemte hverandre, vi var en stor gjeng i lykkerus. Takk, Moa!

2012: Uavgjort på Åråsen. Jeg hadde akkurat kommet meg inn på stadion. Køa var lang både foran og bak meg. Der ble det mål! Pusic scoret etter 35 sekunder. Full jubel i køa. Kaos. Dro hjem uten seier, men for en åpning!

2013: Keeper-mål. Kongshavn sørga for poengdeling mot Viking. Gudmund headet inn 2-2 på overtid. Har du glemt det? Se klippet på Youtube. Det var fantastisk!

Siste punkt her må være en liten hyllest til Berre. Vår alles kjære Morten «Dukk opp» Berre. Alle gangene han ble vår redningsmann. Som 37-åring var han toppscorer i Eliteserien. Legenden glemmes aldri.