Det er tid for hevn

(c)
(© )

Søndag sikret gutta 3 poeng oppi Hønefoss-høgget. Med en ledelse på 3-0 så det komfortabelt ut, men plutselig våknet panterne og vips stod det 3-2. Våre karer red av stormen, og 3-2 stod seg til slutt. Bygones, nå er det tid for hevn!

For torsdag går turen til byen som fortsatt tror det er 1994, samme byen som har et lag som 22. november ranet til seg tre poeng i Furuset Forum.

Lillehammer.

Ok, de er oppe på tabellen der sammen med oss, Stavanger Oilers og Storhamar - med rette. Lillehammer, viste det seg, er ingen pushover i år heller. Selv om de flasset av noen spillere i sommer har de fått litt inn også, og vi skal ikke glemme at de som flasset av ikke var alene om å komme seg til NM-finalene i våres.

Og Kristins hall er en kjip hall å spille i. Resultatene våre sier så. Vi har en og annen seier der, men sist vi var der i oktober gikk det galt, vi tapte 4-2.

Men nå skal vi hevne 7-5-tapet i Forum i november. Det blir neppe noen kalas-seier i Kristins hall, men seieren er innen rekkevidde. Lillehammer ikke uslåelige, vi vant 3-0 i serieåpninga hjemme i Fort Forum.

Lillehammer har fem seiere på fem siste kamper, iberegnet ranet av oss. Lillehammer ligger på 4. plass på tabellen, ett poeng bak oss på 3. plass og 7 poeng foran Sparta på 5. plass.

For gutta er det bare å trykke til fra start. Være fysiske, men smarte, smelle på fra start. Men ikke ta dumme utvisninger, spare minuttene til situasjoner hvor det å dra på seg en 2-minutter kan være alternativet til mål.

Vi har trua, tre poeng hjem. Tre harde poeng, men poeng uansett.