[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Reiser land og strand rundt
 
Av: Tommy-Gun

Jeg reiser til mange rare plasser i Norge, i forbindelse med jobben. Et av disse stedene var Måløy for noen år siden. Det var på en lokal pub at ei søt jente, som serverte 1/2 litere syntes at jeg hadde kul genser og skjerf. Disse var jo selvsagt med VIF logo.

Jeg syntes dama var drit søt, og ga skjerfet som gave til pub'n. Hun hang det strategisk inne i baren, noe som gjorde at mitt VIF-hjerte banket enda fortere for både dama og pub'n. Jeg var innom der flere ganger i løpet av uka, for å nyte øl, dama og utsikten i baren. Den siste dagen jeg var på Måløy skulle jeg ta en siste "titt". Da var både skjerfet og dama borte, og jeg tenkte på hva som kunne ha skjedd:

1. Et VIF-skjerf er mye verdt men ikke nok til å drepe en søt jente, 2. Hu hadde kanskje fått sparken fordi innehaveren var Molde supporter. Men så kom jeg til en konklusjon: 3.Når man har øl og er gla' og i tillegg holder med Vål'enga, trenger man ikke jobb.

Jenta hadde rett og slett tatt skjerfet og sagt opp jobben, så nå går ei smilende jente rundt med et nydelig skjerf rundt halsen og livet til denne stakkars Vestlandsberta har fått ny mening.


Publisert onsdag 28. August 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen