[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Offergaven
 
Av: Medlem 3102

Langt hjemmefra er man glad for nettet og spesielt de gangene man finner en maskin hvor man kan få lov og høre samtidig. På Bali er det tradisjon å ofre til Gudene hver dag, så jeg tenkte at jeg skulle gjøre det samme. Men ikke noen liten bastkurv med noen blomser og litt røkelse, nei. Det må kraftigere saker til, jeg bryr meg ikke så mye om noen som helst guder, så jeg ofrer for mitt kjære Enga.

Kl 2355, lokal tid, 5 min før avspark mot Moss (cup) går jeg inn på mitt stamsted her nede. Warung 96, en billig resturant med plenty av duggfriske, tilholdsted for backpackere, surfere, og andre ikkerike hyggelige mennesker, er det rette stedet for meg. Ca. 60 malerier på veggene, håndkler og drakter fra Chelsea, Man u, Lazio, Roma, Barcelona, og noen brasilianske klubber er alerede på plass. Nå lyser et hvitt håndkle med en vakker blå logo opp. Kan vel neppe ta noe av æren fra gutta for seieren, men morro var det.

Hinthint... Det er lov å ta med deg et klistremerke, en kopp eller liknende å sette igjen et sted du liker. Jeg synes ihvertfall det alltid er hyggelig å se Engas farger. Bali, Spania, eller hvor du måtte være, sett igjen VIF før du setter nesa hjem....

klan 3102

Publisert mandag 12. August 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen