[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Nytt ansikt?
 
Av: BAH

Når jeg tenker tilbake tror jeg ikke at jeg har vært fraværende på mer en noen ganske få hjemmekamper til ENGA og har derfor opplevd ganske mye positiv stemmning.

En god del av 50-tallet's "Klansmedlemmer" samlet seg på LOMPA som første stopp og siste stopp på SCRØDER og satte deretter kursen mot STORE STÅ. "Resultatstippekonkurransen" ble satt igang av den lokale Bookmaker med den svimlende innsatsen kr. 5,-. Dette kunne deretter utvikle seg til temmelig store diskusjoner om resultatet ble eksempelvis ble 4-1 og ingen hadde tippet riktig.

En hadde 3-1 og en annen hadde 5-1. I denne ikke mobiltelefontid ble køen foran nærmeste telefonkiosk ganske lang når "Bookmakeren" forsøkte å ringe Arbeiderbladet for å la de avgjøre hvem som hadde vunnet og håpet at disse ikke kunne gi ham noe svar, slik at han kunne beholde pengene. Grunnen til at køen ble lang utenfor telefonkiosken var at han som vant, måtte rive i en runde på LOMPA på vei hjem og ingen turte å miste ham av syne.

Tilbake til overskriften "Nytt ansikt?"...

I kampen mot LYN reagerte jeg meget positivt på at Lynsupporterne applauderte når vi alle sang "Vålerenga kjærke" og dette var etter min menig en meget bra gest. Vi har hørt at endel av motstanderne på Ullevaal reagerer med tanken "nå skal vi faan meg ta dem" når vi "buer" under oppvarming før kampen og under presentasjonen av motstandernes spillere.

Med det fantastiske arbeide KLANEN har gjort og de ideene de står for kunne kansje KLANEN være de første som ønsker motstanderne velkommen under presentasjonen, men selvsagt deretter "håne de" under kampen. Kansje dette er en brannfakkel og en ide hinsides all fornuft --- men jeg har iallefall sagt min mening.

Publisert tirsdag 9. Juli 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen