[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Det startet med et brak og stort bedre ble det ikke!
 
Av: Dag

Allerede når opprykk var et faktum, ble det avgjort at kampen mot Molde på røkkeløkka var et av de reisemålene som skulle gjennomføres med flagget til topps. Mitt reisefølge var nå som ellers Svenna. Billetter og flyreise var bestilt i god tid og fredag var det finpuss av reiseplaner og et par bayer. Ble vekket lørdag morgen av at noen prøvde å ta livet av dørklokka. Der sto'n så vakker i full uniform men ordene han fikk pressa frem var ikke til å ta feil av. "Hva i helvete driver du med" sukaten datt ut av øya og det var sikkert litt av et syn der jeg sto i underbuksa. Mumlet noe om kommer, gå føre eller motsatt, men et er sikkert jeg var ikke nær bakken før jeg satt på flybussen. Jeg møtte blikket til Svenna og sa, ikke si et ord, og slik ble det.

Når vi entra Gardermoen ble det en tur innom sportsbar'n for en pils, hvor en kar hadde sett meg før. Jeg jobbet i byfornyelsen noe jeg avkreftet, da var jeg blikkenslager noe jeg igjen avkreftet. Til slutt gikk han tom får yrker og vi letta med propellfly med stø kurs for Molde. Flybuss, innsjekking, par pils på rommet, taxi til/fra polet, får vi kunne roen ned med en utepils på Petrine. Det piper i mobilen til Svenna, det er Skoppums store sønn som inviterer til fotballkamp på rom 535. En ting er sikkert og det er at han også har snust opp hvor polet var, eller når sant skal sies var det vel madammen som hadde vært på tur. Frode hadde fått seg en fin suite med sofagruppe og utsikt over fjord og fjell. Dagens høydare for Frode var Ham-Kam- Tromsø men innen den tid hadde stemningen steget flere hakk og Kåre hadde en tendens til å bruke hele rommet selv om han bare skulle på dass.

Under kampen eller var det føre? plinget det stadig på Tyskland- Egypt hvor målene trillet inn. På 5-0 til Tyskland bestemte Frode og Kjell (ikke G) seg for å vedde. Kremmer'n veddet på at Tyskland ville score flere, Kjell veddet i mot. Innsats 500,- ble tredd ned på en ølboks. Hvis det tok 60 sekunder var det maks før kremmer'n hadde kronene sikkert i lomma. Kjell prøvde seg med kvitt eller dobbelt flere ganger uten at Frode fant oddsen god nok. Så dukket matrissen opp tett fulgt av Santos som fortalte at morgendagen ville bli litt spes for ham etter åra i Molde.

Etter nok et par timer med ildvann bar det ut en tur. Bussen hadde nettopp kommet med glade klansmenn og kvinner. Turen oppover hadde gått som før, ikke uten problemer. Tror den ble kjørt opp på den lokale MC klubben hvor det ble mekka litt. En veldig trivelig gjeng hvor mange fra klanen holdt hus både lørdag og søndag. Og når sant skal sies så var det vel den eneste plassen det stort sett var trøkk i Molde. Byen bar preg av at Kjell Magne var på besøk. Senere på lørdag dro vi nok en gang til Petrine for en brun en og litt mat. Kjell var fortsatt ivrig etter å vedde og denne gangen var han villig til å bade fra vår plass ved kanten av vannet hos Petrine. Frode måtte bare vedde i mot å vips var vi en mann mindre og Kjell i +/- 0. En av juniorene til Vål'enga hadde tapt i kortspill slik at det ble 2 av dem den kvelden.

Resten av kvelden bare forsvant, slik at når søndag morgen var der, føltes det på hele kroppen. Tvang ned noe frokost og så bar det rett opp på 535 igjen for England- Sverige og et par bayer ispedd jæger. Nå kom nervene, å tankene var mer rettet mot kampen kl.18 en det som foregikk på skjermen. Trangen til å få seg litt luft gjorde at et siste besøk på Petrine var nødvendig. Etter noen brune og en pizza bar det opp til MC klubben for en siste finpuss og et par drammer. Fra klubben så du katedralen i Molde og den ble bare mer og mer mektig etter hvert som jeg nærmet meg. Vel inne var det en tanke som falt helt naturlig, litt større og Vål'enga jeg fikk gåsehud.

Klanen var vel 200-300 stk og hadde veldig bra trøkk i 1 omgang, når det gjelder Tornekrattet er de et kapitel for seg sjøl. Trommer og hjelp av mikrofoner finner du kun her og på Lerkendal. Selv speakeren var en tragedie, synd for dette arenaen som fortjener noe bedre. Kampen er ikke mye å skrive hjem om etter 2-0 i ræva døde både klanen og kampen. Eneste som får godkjent i 2 omg. er Alex som fløy som en flipperball mellom setene for å holde trøkket oppe. En helt grei tur, men med tap og en bygd full av innavl venter større opplevelser for oss klansmenn og kvinner.


Publisert Torsdag 4. Juli 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen