[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
MANCHESTER HYSTERI
 
Av: Klanslærer`n (Medlem 2784)

I sommer tar våre tapre soldater imot United til oppvisningskamp på Ullevaal,og etterspørselen etter biletter er nærmest større enn VM. Visst er United en av verdens beste klubber, og den norske interessen for engelsk fotball kjenner vi alle til.Selv er jeg ihugga Ipswich supporter,og elsker den engelske fotballen.Jeg får med meg de fleste av matcha som blir vist på skjermen, så alt skulle vel ligge til rette for at jeg skulle glede meg til det`ta oppgjøret!

Kommer jeg til å befinne meg på Vestbredden når Solskjær og co entrer banen, nei! Med siste oppgjør mellom verdens stolthet Enga og de engelske bønda i minne, kommer jeg neppe til å betale ett par hundre kroner for å sponse dissa djevlene. For hva er det man ser? 10.000 norske bønder dressa opp i rødt ,syngende på engelsk! Greit, jeg hater United, men hvis selv mitt engelske favoritt lag Ipswich hadde møtt bøffla i en europa cup match, hadde jeg faktisk håpet på en kanari seier.Hvorfor sier du? Jeg er norsk, ikke engelsk. Alt som kan fremme statusen på hvordan europa ser på norsk fotball er positivt. Jeg sitter for faen ikke å heier på ett utenlandsk lag selv om motstandera skulle hete Brann, lsk eller Lyn.Og hvorfor er det så jævla stas med det`ta oppgjøret mot United.For meg er det større å støtte gutta i en seriekamp på Melløs eller Jæren, enn i en jævla treningskamp. Det er større for meg å slå av en prat med Stian Ohr enn Giggs, Keane og resta av verdensstjernene. Det er større å få med seg ett poeng mot rbk i Trondheim enn at vi vinner 10-0 mot United.

Og hvor kommer dissa bønda dressa opp fra topp til tå med djevlenes effekter fra? De som kommer til å innvadere Oslo, og gjøra meg flau over å værra nordmann. Du må ikke tro alle dissa svina kommer fra Sand, Høland, Greåker, Austvoll, Gol eller Kvam. Nei da, de kommer også fra Vålerenga, Sagene, Lindeberg, Manglerud, Majorstua og Kjelsås. Hvor er nasjonal følelsen deres, og hvorfor har mange av dissa skapningene ikke noe forhold til norsk fotball.

Kampen på Bislett for ett par år skapte god stemning og gutta på banen ofra seg i alle dueller, hvorfor? Er det ikke viktigere å spare krefter i en slik kamp, er det ikke viktigere å prestere sitt beste i en seriekamp? Og alle de som er såkalte Enga supportere, hvorfor skal dere på liv å død se den`a matchen og ikke en seriekamp mot Sogndal, da gutta virkelig trenger vår støtte. Jeg skal ærlig innrømme at jeg iløpet av de siste fire åra ikke har fått med meg så mange matcher som jeg skulle ønske. Min bostedsituasjon nær svenskegrensa, min økonomi på grunn av student tilværelsen, og mine plikter som "helge pappa" har gjort sitt til at jeg må ende vende vær jævla krone for å få støtte laget i mitt hjerte. Med svenskehandelen og fortjenste på salg av røyk og snus gjør det mulig for meg å hvertfall se Enga sine hjemmekamper. Jeg forstår godt de i klanen som alltid er til stede for å støtte Enga vil se den`a matchen, men de av dere som kaller dere Klansmenn/kvinner, og som ikke viser dere på ordinære seriematcher, bør faen ikke vise dere på den`a oppvisningsmachen heller. De får hvertfall ikke min respekt, og kall dere ikke supportere av Enga.

SYNG HØYT, SYNG VÅLERENGA!!(I RØDT, HVITT OG BLÅTT)


Publisert Torsdag 4. Juli 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen