[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Klanen
 
Av: Thomas T.

Vi i Klanen går for å være Norges beste supporterklubb, noe jeg er enig i. Likevel så har vi mye vi kan bli bedre på, mye av det er egentlig bare småtteri, men har så jævlig mye å si. Hvis noen bare kunne yte litt mer, så blir helheten så utrolig mye bedre.

Et eksempel er på foppalmatcha om sommer’n, når Vålenga kjerke spilles rett før matchen begynner, kan ikke da alle ta skjerfa over hode?! ALLE! Ikke 50% eller 75% men 100%!!! Hvis alle gjør det så blir det så bra!! Skjerfhav er vanvittig kult å se på. Når alle er med. Et annet eksempel er når vi synger sanger som inneholder at vi holder arma opp eller hopper og sånne ting, kan ikke da alle gjøre det? Ikke 50%, ikke 75%, men 100%!! Det koster oss så lite. Vi må bare gå i oss sjøl innimellom. Det koster vel deg vel ikke så mye å holdet skjerfet ditt over hue i tre min. annenhver søndag fra april til oktober..?

For noen år siden leste jeg en innlegg i Apestreken, innlegget ba folk om å synge skamslåtte bønder, når øl og vold sangen går. Klart det er lettere å synge øl og vold, men det blir så mye bedre når det er halvparten av hver. Det er bedre enn når 90% synger øl og vold, og 10% synger skamslåtte bønder.(det ble mye prosenter her gitt...) Tenk på det neste gang du synger øl vold. Avslutningsvis vil jeg si, ta i litt ekstra hvis du ser at spillerne ikke helt har dagen! Hold skjerfet over hodet, hopp når du skal, og syng skamslåtte bønder.

Og sist men ikke minst, syng høyt, syng VÅL’ENGA!!!
Takk skarr’u ha!!

Heia VIF!!!

Publisert Torsdag 4. Juli 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen