[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
HELT KONGE...HELT UFATTELIG
 
Av: Olav R.

Ullevål - Helt konge, Nidarosdomen - Helt Ari" Jeg har i min tid sett mange kampanjer og annonser som kjøres i forkant av kamper. Noe bra og noe ikke fullt så bra, men dette tror jeg er noe av det dårligste noen gang jeg har sett. Hvorfor "Helt Konge"? Hvem bruker det uttrykket i dag. Hva skal det utrykke. Skal det få folk til å komme på kampen? Og jeg må si at dersom Kongen holder med ett fotballag i Norge, så er det sikkert ikke Enga.

Jeg vet ikke hvilket reklamebyrå som står bak dette, men noen bør revurdere den kontrakten. Hvordan kom man frem til utrykket? Skulle ikke forundre meg om "kreative hoder" i byrået har satt seg i tenkeboksen, holdt hverandre i hendene og blitt enige om at "Helt Konge" sikkert er noe alle sier.

Hvorfor kan ikke de oppe på Valle finne ett reklamebyrå som spiller på det Vålerenga virkelig har? Vi har fantastiske supportere (selvfølgelig), tradisjoner og engasjement rundt klubben. Det skjer alltid noe i Enga. Det må vel være bedre å bruke det enn et uttrykk som ingen bruker lenger, og veldig få i det hele tatt skjønner meningen med. Byrået brukte sikkert bare ett par timer på det også. Deretter har de vel fakturert 100 timer à 1000 kr for jobben.

Jeg har mange kompiser som går på kamper, men som ikke står på Vestbredden. Jeg har mer enn en gang hørt: "Skulle ønske jeg sto der borte(Vestbredden)", eller "Skulle ønske at det var like god stemning her jeg sitter, jeg vil synge jeg og." Det ville forundre meg mye om ikke dette gjelder mange av tilskuerne som ikke står på Vestbredden. Kunne ikke dette være noe å spille på.

Hva med profilene på laget. Vi har Panzers magiske taklinger. Vi har Belsviks kommende rekord. Vi har Tobias sine krumspring Og sist men ikke minst: I, sjefen over alle sjefer. Vålerenga er Oslos lag. Vi har flere tilskuere på vår kamp med færrest tilskuere enn Lyn på sin beste. Det er ikke reklamekampanjene sin skyld. Hei dere der oppe på Valle. Gjør noe med dette, og det vil garantert bli enda flere på kampene våre.

En by, ett lag, ett Vålerenga

Publisert Torsdag 4. Juli 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen