[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Hva vil vi i år mon tro
 
Av: Dag Sindre

Det er en ting som plager meg litt, når vi står i klanen på Ullevål hvorfor i helvete er det bare halve klanen som synger med, hvorfor kan ikke alle stå på. Ha med flagg, mer tifo, mer trykk en det alerede er.

Hva skjedde på søndag 28.04.02 jo vi banket Sogndal 2-0 hvorfor. Jo det finnes bare et svar på det, vi i klanen har blitt mye bedre en i fjor til å holde med laget i vårt hjerte. Fortsetter vi med å holde det trøkket det var da, og helst enda mer så kommer vi til og toppe det som kan toppes i år. Er dere ikke enig da?! Jeg mener at jo mer vi synger med og holder stemningen oppe på Ulevåll jo mer trøkk klarer laget å holde. Så konklusjonen min er som følger. Dere som er i klanen, bruk kjeft og lunge til det dere har fått det til, ikke bare stå der og små mumle.

Alle i klanen klarer vel og rope litt, bruke litt energi på å synge høyere en i barnehagen, der hadde vi det som kalles innestemme, men det er ikke noe som heter inne stemme på Ulevåll Selv om det er fire vegger og en sjef på banen, er det noen som mener jeg har et poeng i min tale eller tar jeg helt feil, tviler på at søndagens kamp bare var flaks, det var ikke det. Dere vet med dere selv jo mer støtte dere får jo lettere klarer dere og fullføre, så kom igjen enga. er du vålenga syng med, hvis du er vålenga syng med. Det er så utrolig lite som skal til for å heve stemmen litt, jeg banner på at de fleste i klanen som er foreldre er mye flinkere til å heve stemmen ved kjøkken bordet hjemme når din sønn eller datter kaster melken i gulvet, eller kansje river ned pilsen mens dere ser på fotball kamp lørdags kvelden.
Bruk den samme stemmen i klanen så blir det bra..

Publisert Torsdag 4. Juli 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen