[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Klaging på egne spillere
 
Av: Thomas T.

Jeg var på hockeykamp i går, hjemme mot Horhamar. Kampen endte 1-1. Ikke en alt for bra kamp, men nå som seriegullet så godt som sikkert, er det ikke så veldig viktig. Det som derimot er jævlig viktig er at det blir slutt på all klaginga på egne spillere fra folk i Klanen. Jeg har jo hørt det før, men etter gårsdagens kamp klarer jeg bare ikke å la være å skrive et innlegg om det.

Det var en gjeng på 5 - 6 stykker som satt rett bortenfor meg som klaga og slang dritt gjennom hele kampen, og det var om og til egne spillere. Det var ikke bare innimellom, men hele tida! Uten stopp! Det er greit nok å nevne det for sidemannen hvis en av spillerne gjør noe dårlig, men å skrike ut er for drøyt ass!! Blant annet forstod jeg rimelig kvikt at disse gutta ikke hadde særlig sansen for Vegard Barlie. Det var bare negative gloser dem hadde å si om Vegard. Når han dro ut to-tre mann, eller satte et par bra tacklinger, så var bare komentarene: "Jaja der dro han den finta for i år, den ser vi vel ikke før høsten igjen!?", eller "Ojoj der tryna Vegard i vantet!!". Å sitte sånn å slenge dritt hører ingen steds hjemme.

Et annet eksempel var da Atle skøyt pucken på mål, og Nordgren ga retur, Morten Fjeld gikk som faen for å sette returen. Men dessverre snappa Nordgren pucken inntill seg, og en Storhamar back dytta Morten Fjeld rolig unna. Morten som har litt vett i hue skjønner at det greieste bare er å gå rolig unna, og gjør også det. Da begynner verdensmestera rett bortafor meg klaginga igjen. De hyler ut masse piss om at Morten skal slå backen og lage masse bråk. Men hva i helvete skulle det være godt for!!?? Ved å slå til backen gir Morten dommer Ole Stian Hansen en gyllen mulighet til å gi han to min. for roughing. Storhamar blir da spillende med en mann mer og har store muligheter til å putte. En ting er hvis en motspiller grisetackler en av våre spillere eller særlig vår keeper, da er jeg helt enig med dere! Smell bonden i isen. Vis han at "sånn gjør du ikke!!!". Men å skrike ut: Morten Fjeld, du er ei stor kjerring!! Så høyt at en kar på sjuognitti år ved vannhullet sitt i Uganda hører deg, da blir det fort til lavmål!! La bønda stå for den slags!!

Det har vært skrevet mye om at vi skal støtte laget og ikke være medgangs og greier, når alt kommer til alt er de nevnte "verdensmestera" de største medgangs’a jeg har vært borti. Jeg for min del drar på match fordi jeg synes hockey er jævla moro!! Men hvorfor disse kara drar på kamp fatter jeg ikke. Betale 80 spenn for å sitte å slenge dritt og syte om hvor dårlige det møkkalaget dem tydeligvis synes Vål’enga er. Det er faktisk et av Norges beste hockeylag dere snakker om!! Underveis skjønte jeg også at Mester Erik ikke var noen favoritt, jeg kan jo for så vidt enig i at Erik Tveten ikke er like bra som han var før, men dere trenger da faen ikke kalle han for bestefar og gammel’n?? Da mener jeg er det bedre å holde kjeft! I tillegg så er det ikke bare dere selv dere får i dårlig stemning når dere sitter der og veit hvordan allting skulle vært, jeg var ikke alene om å bli forbanna og sliten av å stå å høre på dritten deres. Jeg snakka med flere som heller ikke var helt happy.

Dere spilte muligens hockey da dere var mindre, og gjør det muligens enda, det veit jeg ikke noe om, men en ting virker klinkende klart. Da dere spilte ble det bare sendt bra pass, alle pass traff rett på køllebladet til medspillere. Alle skudda deres gikk rett inn, ikke midt i mål, men alltid i krysset. Og baklengsmål hadde dere ikke hørt om, dere holdt jo alltid nullen. Og sist men ikke minst var alle tacklingene deres harde, rene og smertefulle for motstandera. Det er klart det går an å gjennomføre dette i enkeltkamper, men ikke i hver jævla kamp gjennom en hel sesong! Etter det jeg har fått med meg er meninga med supportere at de skal støtte laget og spillerene i medgang som i motgang, og ikke understreke at ja, det du nettopp gjorde eller ikke gjorde nå var faktisk helt på trynet dårlig! Så hvis Barkis skyter utafor fra tre meter, så roper du, synd det Niklas! Neste gang sitter’n! Kom igjen! Og ikke, faen i helvete Barkis! Så rævva du er!! Legg opp’a!! Noen som er med på hva jeg mener...?

Synginga i går hadde til felles med kampen, at det var ikke noe å rope hurra for, men når en tapper sjel gjør et forsøk på å starte en sang, og faktisk får det bra til, så ikke bare le hovent over hvor høyt eller lavt han skreik eller hvor mørk eller lys stemme han hadde. Bruk hue og bli med å syng!! Og til dere "verdensmestere": Dere veit hvem dere er! Skjerp dere!!

Hilsen en som hadde et beger som rant over i går.
Heia VIF!!

Publisert Torsdag 4. Juli 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen