[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Hei alle klansmedlemmer
 
Av: Den gale kjerringa i drakta til Tommy Martinsen

Jeg er et nyere medlem og er en gal hockeyfan. Var sammen med min sønn Vidar Fabian og samboeren hans på møte i klanssjappa med Ryman ,Sørli, og Rikky. Synd det var litt få der. Det var ålright å møte gutta og kunne få stille dem ,Thoresen og Stubben en del spørsmål. Et bra tiltak for hockeyn. Ellers syns jeg alt går på fotballens premisser. Vi kom med noen forslag til ting som kanskje kan gjøre at det blir litt bedre for hockeyn også.

Jeg pleier og sitte sammen med min venn Gary Hegglund som vel kan takkes for at jeg i det hele tatt har lært litt regler for hockey. Men aller helst ville jeg se at dere tok med dette for å takke alle som har tatt godt i mot ei Kjerring på 50 . Det er kun min sønn Vidar som skal ha æren for at jeg begynte å gå på hockey. Han nektet å se på at moren satt hjemme deprimert og forlangte mor på Jordal. Jeg som ikke likte hockey på TV i hvertfall. Det var to forskjellige ting og få se gutta på isen og føle den atmosfæren som Klanen skapte.

Petter Thoresen spurte forresten etter klanen på hockey. Det er så stor forskjell å spille foran stinn brakke på de viktigste kampene. Hvor er forresten alle Oslo-folka når det er viktige kamper mot Frisk-tigers eller Storhamar. Det er flere folk fra Asker enn oss.

Forresten hadde jeg en morsom opplevelse en dag i byen. Takket være hockeyn har jeg fått et nytt liv. Jeg har begynt og trene og en dag på vei hjem fra treninga hørte jeg . Se der har vi jo mor-Vålerenga jo. De stoppet meg og sa at de var fra Frisk-Asker sine supportere. De lurte på om jeg var på alt av kamper siden de alltid så meg på kamper i Askerhallen eller Jordal. Svaret var jo selvfølgelig ja, og ikke for å være breial men jeg tror jeg kan si at min sønn,svigerdatter og jeg har vært noen av de som har vært på det meste av kampene rundt. Vi har stått på Hamar 12 stk. mens alle har vært og sett fotball.

Første gangene gutta mine begynte å reise på hockeyturer som endte med poiti og buveldt ble jeg bekymret.Jeg måtte jo bare le av alle de rare sangene de kom hjem og sang, og var vel litt nysgjerrig på denne klanen. Nå er jeg helt hekta sjølv. Hvor er det blitt av all synginga? Det er når gutta sliter de trenger støtte. Ifjor synes jeg det var veldig dårlig. I år har det vært bedre. Vi har ifølge TV vunnet omgangen selv med, Øl og vold i nesten en hel periode. Henda er ganske såre etterpå. Noe vi forklarte gutta i sjappa. Det er synd at gutta plages av røyken fra fyrverkeriet for det er jo med på å lage litt international stemning, men de mente det var verdt det. ER det ikke mulig å ha dørene oppe så vi slipper brannalarm hver gang. Vi får heller fryse ihjel mens fyrverkeri pågår.

En annen positiv ting ved hockeyn er at jeg har blitt kjent med et koselig par som vi har diskutert hockey med i noen år før vi oppdaga at det faktisk var foreldrene til Rikky. TAKK til dem og familien.

Til slutt er det jo synd at gutta røyk ut av finalesluttspillet.Er nok veldig skuffet over spillet deres i semin. Håper at de eldre juniorene klarer brasene.

Lykke til i neste sesong.
Vi ses alle på Jordal til høsten for en ny omgang.


Publisert Torsdag 4. Juli 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen