www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
Siste nytt
Oppklaring vedr. Vallhall og semifinalen
 
Av: Atle Enersen

Som de våkne har fått med seg har Vålerenga v/kommunikasjonsmastodont Kjetil Siem invitert til ball og moro i Vallhall i forkant av semifinalen mot Aalesund 21. september. Dette i seg selv er ikke det verste tiltaket fra den kanten, men Klanen presiserer at det første vi hørte om tiltaket, eller rettere sagt leste, var i Sunnmørsposten. Slikt blir man jo vant til etterhvert.

Som sagt er tiltaket sett med Klanens øyne helt ok, spesiellt for barnefamilier vil vi anta. Vi i Klanen skulle dog ønsket at dette ble markert mer i sentrumsområdene, tross alt er det ingen andre enn de som skal på kampen som ser hva som skjer i Vallhall, og Vålerenga er tross alt Oslos stolthet og burde farge byen Oslo med rød- og blåkledte patrioter.

Når det gjelder den omtalte fotballkampen så stiller det et lag med Vålerengapatrioter, ledet av en ikke ukjent fyr i badedrakt - som en oppvarming til den sedvanlige runden på Ullevaal den 3. november.

Bohemen er selvfølgelig åpen før kampstart. Serverings- og prøvesmaksansvarlig Grønningen melder at AaFK-supportere ikke er "velkomne" på Bohemen før kampen. Dette har ikke bakgrunn i frykt for trøbbel og tull, men rett og slett det fakta at Bohemen ikke klarer å huse mer enn Vålerengas egne (tørste) folk før kampen. Da må nok AaFK'ere som ikke skal i Vallhall finne seg et annet sted før kampen. Etter kampen er det selvfølgelig "first come - first served", men triste AaFK'ere tusler nok da tilbake til sine krypinn nedbrutte.


Publisert fredag 6. September 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen