www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
Siste nytt
Semifinalebillettene i salg
 
Av: Jørund Smedhus

Fra torsdag 5. september startet salget av billetter til semifinalen lørdag 21. september. Klanens medlemmer som har sesongkort på Vestbredden får beholde sin plass. Siden cupen er NFF`s arrangement må alle kjøpe billetter. Denne sesongen har det bare vært Kanari Fansen og delvis Lyn som har klart å fylle opp VG Svingen. Nå vil det skje igjen, garantert.

Sunnmøringene mobiliserer, alt som kryper og går av fotballinteresserte møringer er på vei over fjellet. Dem setter opp buss for studenter fra Bergen og et ukjent antall busser fra Aalesund. Allerede nå er alle flyseter i dagene før og etter kampen solgt. Legger vi til alle sunnmøringer som bor på Østlandet vil det bli alt annet en "walk over" for Klanen. Klanens medlemmer har også skjønt at her lønner det seg å være tidlig ute for å skaffe seg billetter. Hundrevis av billetter fikk nye eiere allerede etter noen timer første salgsdag. Vestbredden tar 3500, den vil bli utsolgt. Sannsynligvis vil alle billetter til Vestbredden være solgt før selve kampdagen.

Tipper på et sted mellom 14 000 og 17 000 tilskuere, gjerne ennå flere.

For dere som ikke skal ha billetter på klanens tribuneseksjon er Posten stedet. Vålerenga og nøytrale kjøper billett på Norsk Tipping tribunen eller i Cola Svingen. Alle i oransje kjøper billett til VG Svingen (nedre del).

Publisert torsdag 5. September 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen