www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
Siste nytt
Vålerenga Trolls solide i Bergen
 
Av: Simen Kristiansen

Vålerenga Trolls vant gruppe øst, foran Oslo Vikings, og skulle egentlig hatt hjemmekamp i semifinalen. Det var en del frem og tilbake rundt hvem som skulle møte hvem i sluttspillet, og det ble til slutt enighet om en løsning der Vålerenga Trolls spilte kampen mot Bergen Storm. Beskjeden om at vi skulle dra til Bergen kom sent, og skapte en del problemer rent organisasjonsmessig.

Turen over gikk i buss natta før kampen skulle spilles, og det var en sliten gjeng som kom hjem til Oslo rundt midnatt lørdag - temmelig nøyaktig et døgn etter avreise til Bergen. Vålerenga Trolls manglet enkelte spillere i kampen, grunnet det korte varselet om turen, men alt i alt var det et greit lag som stilte opp, og få spillere måtte spille både på offence og defence.

Selve kampen viste et Vålerengalag som var solid, men som ikke imponerte. Defence nektet Storm å score, men tillot Storm å bevege ballen en god del. Offence fungerte greit, men ikke perfekt. Bergen kjempet godt hele veien, og skal ha all ære for innsatsen, men er fortsatt på et noe lavere nivå enn de beste lagene i landet.

Av enkeltspillere var som vanlig Trolls to amerikanske importer, Sly Yelder og Blaise Larson, dominerende på banen. Men Vålerenga Trolls var best i alt i Bergen, og holdt kort og godt et høyere nivå hele kampen igjennom.

Neste kamp er finalen mot OSI Vikings på lørdag, kl. 15.00, og kan ikke betegnes som noe annet enn et reinspikka lokalderby, øst mot vest. Dette er den klassiske finalen i amerikansk fotball i Norge, der ingen av lagene vil gi ved dørene. Den kampen vil bli langt mer spennende, og begge lag vil hate å tape her. Det ser ut til at begge lag er relativt uberørte av skader før kampen, dermed skulle det være duket for en minneverdig dag på Jordal!

Vålerenga Trolls vant forøvrig kampen "beskjedne" 61 - 0.

Publisert tirsdag 27. August 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen