www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
Siste nytt
Klansropet trenger hjelp
 
Av: Atle Enersen

Klansropet er som de fleste sikkert har fått med seg Klanens eget medlemsblad, i fanzineaktig form, genialt å sitte på ramma og lese i motsetning til å dra med seg PC'en samme sted for å lese Vpn.No eller Klanen.No. Klansropet skal i utgangspunktet lande i medlemmenes postkasser fire ganger pr. år, men dette har vært vanskelig å realisere.

Bakgrunnene for dette er flere. Det koster både å trykke og å distribuere, og når Klansstyret har ønsket å beholde medlemskontigenten stabilt på 150,- for voksne medlemmer har vi rett og slett ikke hatt økonomi til mer enn 3 utgaver av Klansropet de siste årene. Synd. En annen faktor ahr vært periodisk tørke på stoff, men dette har bedret seg de siste to årene.

Noe av utgiftene med å trykke og distribuere Klansropet har vi dekket inn ved å selge annonser, og da fortrinnsvis til sponsorer og samarbeidspartnere. Dette er dog også en jobb som må gjøres, å selge disse annonsene. Det er ikke noe vanskelig salgbart produkt ovenfor Vålerengas sponsorer/samarbeidspartnere, men som alt annet tar det tid. Tid har dessverre ikke de som har forvaltet dette frem til nå lengre - og de må dessverre kaste inn årene.

Klansstyret ønsker derfor å komme i kontakt med en eller flere som kan tenke seg å påta seg denne oppgaven. Primært går den som beskrevet ut på å fronte Vålerengas sponsorer/samarbeidspartnere, og for disse er jo produktet allerede kjent materie. Altså snakker vi ikke dør-til-dør støvsugersalg her.

Personlige egenskaper som trengs antas å være evne til å følge opp, litt kremmersjel og for ikke å glemme at angst for mennesker ville være et negativt trekk i denne sammenhengen. Klansstyret ønsker i høyeste grad å beholde Klansropet som medlemszine, og håper at det der ute blandt våre drøyt 7000 medlemmer finnes noen som føler seg kallet.

Godtgjørelse for jobben diskuterer vi utifra den enkeltes ønsker, men rikdom bør man ikke påberegne seg, heder og ære ligger dog ikke dypt begravet.

Hvis dette høres ca. ut som deg kan du kontakte Atle Enersen via mail, eller mobil 916 70 619, så tar vi, eller avtaler vi å ta en prat.

Publisert tirsdag 27. August 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen