www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
Siste nytt
EngaTifo informerer: VIF-Brann, mandag 5. august
 
Av: Jørund Smedhus

Første tifo i august blir hjemme mot Brann mandag 5. august.

EngaTifo vil satse på en forholdsvis stor og komplisert tifo. Med komplisert innebærer det en del usikre momenter. Vi skal ha et seksjonsflagg (med motiv av Tazze på de to midterste feltene. På hver side av midtfeltet vil det være kartong ark i A2 format som skal danne en mosaikk av to kjente bygninger i Oslo. Himmelen vil bli laget av de små blå plastflaggene de fleste på Vestbredden nå har stiftet bekjentskap til.

På de to inngangspartiene/trappene som er ved siden av midtfeltet vil det trekkes ned stripes (15 x 4.5 meter) som også er en del av mosaikken. Begge bygningene vi skal prøve å danne silhuetten av vil overlappe disse to stripsene, derfor er det viktig at disse blir dratt helt ned til reklameskiltene og at ingen haller og drar i dem. Kommer man så sent som 5 min. før avspark for man finne seg i bøye seg ned hvis man benytter disse to inngangene til tribunen.

EngaTifo vil dele ut detaljert info om hvor, hvordan og når tifoen skal gjennomføres. Se etter folk som deler ut løpesedler ved inngangene og på tribunen. Vi prøver å dele ut til alle, men det er ikke like lett å nå alle 3000 + som skal inn på Vestbredden. Vis derfor litt eget initiativ og spør folk rundt deg om info hvis du ikke har fått en løpeseddel. EngaTifo har hatt litt problemer med å få ut info til alle i de tre tifo vi har arrangert tidligere denne sesongen. Blant annet har Sjappa og en del andre firma hatt egne løpesedler/reklame som har blitt delt ut, dette har ført til forviring og mange folk trodd det er den samme løpeseddelen som blir delt ut av oss som de allerede har mottatt utenfor stadion. Sjekk at den info du har fått er fra EngaTifo, hvis ikke så se etter våre folk ved telleapparatene.

Så til noe vesentlig. NÅR starter Klanens tifo på Ullevål. Noen har blandet sammen diverse sanger som spilles.

Tommelfingerregelen er: Alle tifo starter etter at vi har sunget "Vålerenga Kjerke", ikke når flaggborgen løper over.

Standardsignalet for å begynne våre tifo er når spillerne entrer banen noen min. før avspark (ikke når de kommer inn for oppvarming (unødvendig å fortelle men så er også det sagt).

Hvis noen har spørsmål om våre tifo kan dere kontakte oss på: tifo@klanen.no

Skulle det regne på mandag er det helt vesentlig at folk allikevel benytter sine plasser på de nederste radene, hvis ikke vil vår tifo garantert bli mislykket, ikke la det skje.

Neste tifo etter denne blir i kampen Lyn – VIF. Da trenger vi masse folk som kan ta i et tak noen min. før avspark. Ikke mye å gjøre, men vesentlig at man plasserer seg på riktig sted og får beskjed om hva som skjer/hva man skal gjøre.

EngaTifo

Publisert mandag 29. Juli 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen