[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Oppdatering på Vålerenga hockey
 
Av: Tom Jacobsen

Vi tok en telefon til Knut Jørgen "Stubben" Stubdal for å sjekke hva som foregår i kulissene på Jordal Amfi.

Det var vel like greit å få bekreftet hvilke spillere som forsvinner fra klubben vår. De fleste har vel fått med seg at det forsvinner fem svensker, nemlig Jonas Forsberg, Niklas Barklund, Hans Abrahamsson, Henrik Bjørkman og Stefan Keski-Kungas. Videre er det klart at Tom Ivar Thompson legger opp da han var mettet på hockey. Erik Tveten forsvinner også. Det er fortsatt uklart om han skal til Gjøvik eller om han legger opp. Morten Ask trener foreløpig med Vålerenga, men han vil til USA for å spille college hockey og klubben regner ikke med å kunne benytte seg av hans tjenester neste sesong.

Foreløpig er det hentet inn fem spillere for å erstatte disse. Det blir comeback av Marius Rath og Øystein Olsen. Landslagskeeper Bjørge Josefsen er tilbake i norsk hockey og har valgt Vålerenga som sin nye klubb. Videre er Mads Hansen fra Storhamar og Jarl Espen Ygranes fra Frisk-Asker klare for St. Halvards menn.

Klubben jakter en spiller til for å være fornøyd. Hvem dette blir er foreløpig ikke klart og det kan drøye frem mot seriestart før han er på plass. Det som dog er klart er at det skal være en utenlandsk løper og klubben satser på å skaffe en typisk målscorer. Stubben mener nemlig at det er noe vi har savnet de siste sesongene. Grunnen til at det kan drøye før han er klar, har selvfølgelig med penger å gjøre. Prisene på utlendinger faller jo nærmere seriestart vi kommer, så her må nok vi supportere være tålmodige.

Det har dog skjedd andre positive ting i løpet av våren og sommeren. Stig "Myggen" Johansen er tilbake i klubben (99% klar), som hjelpetrener for Petter Thoresen. Han har tatt noen trenerkurs og satser nå på å få seg trener erfaring i moderklubben sin. Slikt varmer jo selvfølgelig et Vålerenga-hjerte. Videre har Tommy Marthinsen hatt en vellykket operasjon og er klar for videre spill i Vålerenga. Han er mest sannsynlig spilleklar i tide til seriestarten. Foreløpig er det seks juniorer som trener med A-laget og klubben har trua på at Kim Ceesay og Magne Karlstad vil ta et steg videre og dermed få mye spilletid i sesongen som kommer.

Foreløpig synes Stubben at ting ser bra ut for Vålerenga. De tre toppklubbene fra forrige sesong ser relativt like sterke ut på papiret og mye tyder på at det vil bli en morsom sesong. Med bedre støtte fra supportera enn i de foregående sesongene, så skal man gjøre sitt beste for å få bøtta tilbake der den hører hjemme. Man innser at man har gamblet litt med de nye spillerne foran neste sesong, men at gamle helter som Marius og Øystein skal lage mye morro på Jordal er sikkert. Og forhåpentligvis vil den "norske profilen" trekke flere tilskuere til Jordal Amfi.

Publisert Mandag 1. Juli 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen