www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
Siste nytt
Vålerenga Ishockey i E-cup
 
Av: Atle Enersen

Frisk/Asker har valgt å trekke seg fra årets Continental Cup, angivelig av økonomiske årsaker. Konsekvensen av dette blir for Vålerengas del at klubben går inn som førsteseedet og dermed rett til semifinalespillet i kraft av seriemesterskapet 2001/2002. Vips så hadde seriemesterskapet litt mer enn bare symbolsk verdi.

I en kommentar til klanen.no sier Lars Hordnes i Vålerenga Ishockey at det nok hadde vært artig med to runder i Continental Cup, men at det helt klart er å foretrekke sportslig sett å gå direkte til semifinalene. Hordnes presiserer at i motsetning til Frisk/Asker ser Vålerenga Continental Cup som en utfordring og at dette passer meget godt inn i Vålerengas internasjonale visjoner.

Som annenseedet rykker dermed Storhamar opp på Vålerengas plass og de ekle fra Hamar spiller dermed kvartfinaler. Ergo får Storhamar nok en gang sjansen til å legge seg flate ikke bare i Norsk seriehockey, men også bevise sin totale mangel på verdi og ryggrad for et internasjonalt publikum.

Kampoppsett, kampdatoer og spillesteder for Continental Cup 2002/2003 er neppe klart før juli har rukket å bli historie.

Publisert torsdag 6. juni 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen