www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
Siste nytt
Medlemsservice 13. og 14. april
 
Av: Atle Enersen

I forbindelse med serieåpningen hjemme mot Bodø/Glimt førstkommen søndag vil Klanen forestå en utvidet medlemsservice både i Vålerengasjappa i Pilestredet 8 og utenfor Klanens egen billettbod (inngang 9) på Ullevaal Stadion. Kloke av skade, og klar over at ikke alle medlemmer nødvendigvis mottar sitt medlemskort før seriestart, ønsker vi derfor å gjøre tilgangen til Vestbredden så lite smertefull for våre medlemmer som mulig, uansett hvorfor man ikke har mottatt sitt medlemskort.

På Ullevaal Stadion finnes Klanens representanter fra 2 timer før kampstart, altså fra kl. 16.00. I Sjappa finnes vi lørdag fra kl. 11.00 til kl. 17.00, og på søndag fra kl. 15.00 til 17.00.

Foruten generelle spørsmål til Klanens representanter kan du få utført følgende tjenester:
  • Betale medlemsskap for 2002 (150,- for voksne/50,- for barn) om du ikke allerede har gjort det
  • Få utsted midlertidig medlemskort hvis du:
    • Har betalt medlemsskapet ditt der og da
    • Fremviser kvittering for betalt medlemsskap 2002, nettbank, giro, kontant; du må legitimere deg
    • Legitimerer deg slik at vi kan sjekke mot medlemsdatabasen
Så snart du har ditt midlertidige medlemskort kan du sporenstreks handle deg billett til Vestbredden, det være seg om du er i Sjappa eller på Ullevaal. Vi gjør oppmerksom på at det kun går an å kjøpe en billett pr. medlemskort. Misbruk av dette vil medføre at medlemsskap inndras. Det vil bli utført kontroller rundt dette i år.

Vi vil også gjøre oppmerksom på at misbruk av sesongkort på Vestbredden, f.eks. ved at to stykker forsøker å gå inn på det samme kortet ved f.eks. å gi det bakover eller ut gjennom et gjerde el. lign. vil medføre at kortet inndras uten at det gis noen penger tilbake. Også her vil det i år bli kontroller.

Årsaken til dette er ikke mistanke om misbruk, men snarere en bevisstgjøring rundt å støtte Vålerenga. Kontroller, når de evt. inntreffer, vil utføres av Klanens egne folk - altså ikke noe halvmilitante innleide raringer med solbriller og oppblås-jakker.

Publisert onsdag 10. april 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen