www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
Siste nytt
Tifo Norge rundt
 
Av: Jørund Smedhus

Tifo sprer seg, flere av de mindre supporterklubbene begynner å få ambisjoner når det gjelder tifo, en av disse supporterklubbene er tifogruppa til Oddrane. Der har de gått grundig til verks, man har virkelig prøvd å sette seg inn i hva begrepet tifo egentlig innebærer.

De har blant annet kontaktet andre supporterklubber og bedt de skrive noen ord om tifo og hva deres beste arrangementer har vært. Foreløpig har 5 supporterklubber gitt sitt bidrag til "Tifo Norge rundt". Flere bidrag er ventet, så er du interessert i tifo og hva andre supporterklubber har prestert er følgende side noe for deg: http://oddrane.no/tifonorgerundt.asp.

EngaTifo har gitt sitt bidrag, her har vi prøvd å skrive litt om hva vi legger i begrepet tifo. Kanarifansen har også skriblet ned noen ord, akkurat så svulstig og til tider virkelighetsfjernt som man kan forvente seg av småfuglene på Romerike, uansett så er det underholdene lesing, man må le litt når de gule for en gangs skyld skal prøve å kommunisere med andre lags supportere. BST, Stabæk Inferno og AIK-Tifo er de andre bidragsyterne, Godsetunionen står for det neste bidraget som er ventet.

Publisert tirsdag 29. januar 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen