www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
Siste nytt
"Når sola skinner over Enga", LA MANGA 2002
 
Av: Stein Jerman

Siste: Det er enda noen ytterst få plasser igjen til la Mangaturen. Utreise 10 mars hjem 17 mars, pris 5.300,- enkeltrom 5.900,-

Muligens den eneste sjansen til å se Vålerenga spille fotball mens sola skinner. Det norske været er ikke lett å spå om, så Spania er det eneste sikre.

Turen går fra søndag 10. mars til søndag 17. Vi skal bo i Torrevieja, på hotell Fontana. Hotellet er av bedre standard og har bl.a svæmmebasseng. Det ligger midt i byen, ved strandpromenaden. Avisbua med norske aviser ligger rett ved.

Torrevieja er en litt eldre turistby, med lang strandpromenade og mange mennesker med engelskkunnskaper. Byen har masse restauranter og puber. Vi flyr fra gardermoen direkte til Spania, og det samme tilbake. Prisen inkluderer fly tur/retur, hotell, busstransport til og fra flyplassen til hotellet, og frokost.

Pris: 5.300,-

Påmeldingsfrist 2. februar. Begrenset antall plasser, så bestill fortest mulig. Påmelding i Sjappa.

Da det bare er et begrenset antall plasser på dette opplegget har jeg lagt opp et ekstraopplegg med tur til London og fotball i forkant. Da drar vi lørdag morgen 9. mars, ser fotball i London, og drar til Spania søndag. Litt avhengig av prisen er det mulig vi gjør det samme tilbake.

Pris: 5.900,-.

Publisert tirsdag 29. januar 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen