www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
Siste nytt
Bilder av hockeydraktene (med et par spillere inni)
 
Av: Atle Enersen

Endelig etter mange års fravær kan man få shoppa hockeydrakter i Sjappa igjen. Prisen er 799,- for begge typer. Som bildene viser er det èn drakt med kun logoen, og èn med all reklame fra Vålerengas sponsorer på. Draktene er 100% identiske med de gutta spiller i, den eneste forskjell er at stoffet er noe tynnere, enkelt og greit fordi det ville bli sinnsvakt varmt med samme tykkelsen på stoffet som gutta bruker.

Man kan også få kjøpt både navn og nummer til draktene, Sjappa opplyser at dette koster kr. 250,- og at det tar ca. 8 uker fra man bestiller til man får. Man beholder selvf. drakta si i påvente av leveranse og leverer denne til sying når navn/nr. ankommer.

Etter kampen mot Sparta søndag 20. januar trua vi med oss Bård Sølie og Morten Fjeld ut på isen igjen, skrellte av de sine egne drakter og iførte de draktene som er i salg i Sjappa.

Det skal selvfølgelig straffe seg å ha spillt for Storhamar i årevis, Bård tar ansvar og deler ut litt smerte til lagkameraten. Morten er selvfølgelig ydmykt sjanseløs og godtar straffen for sitt periodiske svik.
Publisert fredag 25. januar 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen