www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
Siste nytt
Litt mer om sesongkortene!
 
Selger vi ut felt E, F, G og H ?

Lørdag 12. januar hadde sesongkortene til nedre del av Postbanktribunen, bedre kjent som Vestbredden, vært i salg 1 måned. 610 kort er foreløpig solgt, noe vi i Klanen er svært godt fornøyd med. Vi teller kun kort som er betalt, ikke kort som er reservert. Derfor, folk som tror det fremdeles kryr av plasser på de midterste feltene på Vestbredden bør gi sesongkortkjøp prioritet i løpet av de neste ukene. Felt F, G og H har 1145 plasser. Da er det fremdeles ca 500 plasser som ikke er solgt, men når noen hundre er reservert klansfolk med litt skrall økonomi sånn rett over nyttår, gir tallet solgte sesongkort en litt misvisende oppfatning av antall plasser ledig. Uansett, vi er veldig fornøyd med at så mange allerede har kjøp/reservert plass. Målsetningen til Klanen er å selge ut felt E, F, G og H (totalt 1445 plasser). Felt E (ca 300 plasser) er også reservert ordningen med fast plass, men plasser på dette feltet vil ikke bli åpnet for salg før de tre andre sentrale feltene er solgt.
Man ser godt uansett hvor man står på Vestbredden, fortvil derfor ikke om du skulle gå glipp av en plass på de fire midterste feltene. De resterende 2050 plassene på denne tribunen er også forbeholdt medlemmer av Klanen, men her selges det sesongkort som ikke er bundet opp mot en fast plass og til medlemmer som ønsker å kjøpe billett. Slik det ligger an nå, har den nye løsningen med sesongkort bundet opp mot en fast plass på de midterste feltene vært en suksess.

Er dere klar over at alle som kjøper sesongkort med fast plass har opsjon på den samme plassen også neste sesong. Dere vil få mulighet til å reservere plass i god tid før sesongkortene blir lagt ut for ordinært salg. Husk derfor å oppgi adresse når du kjøper kort, også e-post adresse hvis du har det.

Som nevnt tidligere gir sesongkort også fortrinnsrett til cupfinalebilletter og billett til årets 16. mai kamp på Åråsen. Der får vi garantert ikke nok billetter til å dekke etterspørselen hos våre medlemmer, dessverre.

Kortene koster 1200,- og selges i Vål´enga Sjappa. Er man ikke medlem i Klanen kan man tegne medlemskap samtidig som man investerer i 13 møter med St. Hallvards menn.

Du kan få kjøpt sesongkort i Vallhall helgen 19. og 20. januar i anledning Vallhall Supercup. Se etter en stand Sjappa skal ha der oppe. Husk å ta med kontanter, jeg tror ikke det er muligheter for å bruke betalingskort i Vallhall.

Kontakt Sjappa. Tlf. 23310170 E-post: veie@online.no. Sjappa finner du i Pilestredet 8, vis a vi Bohemen Sportspub. Ønsker man informasjon om sesongkort til andre tribuner enn Vestbredden kan man kontakte Vålerenga: trude@vif.no

Har du spørsmål som Sjappa ikke kan svare på? Send en E-post til: styret@klanen.no

Til slutt en liten oppfordring fra Klanens tifogruppe: Det vil bli satset stort på tifo (tribunearrangementer som setter klubbens farger i fokus) denne sesongen. Tifo vil bli arrangert ca 5-10 minutter før avspark. For at det skal bli et vellykket resultat er det viktig at folk finner sinne plasser helst 10 min. før kampstart. Dette er også viktig med tanke på at motstanderfansen ofte er tidlig på plass, vi ønsker ikke at nidviser om vår kjære forening skal bli sunget uten at bønda får høre hvor David kjøpte ølet. Finn din plass her i livet, meld deg inn i Klanen og kjøp sesongkort på Vestbredden!

Publisert tirsdag 15. januar 2002

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen