www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
Siste nytt
Ymse basket-plukk
 
Av: Geir Bergerud

Kongsberg Penguins klage...

Kongsberg klagde jo som kjent på at NM kampen skulle bli spilt 14 desember. Denne klagen har blitt avvist fra appelutvalget. Nå har Penguins tiden fram til lørdag formiddag å vurdere om klubben skal anke saken ytterligere til appellutvalget i NBBF. Forbundets arbeidsutvalg avslo anken med den begrunnelse at fristen i terminlisten må overholdes. Og for ikke å glemme; muligheten for å bruke media til å klage er jo alltids tilstede...

Mere Kongsberg Penguins...

Ref. basket.no så har Kongsberg Penguins avholdt "brainstorming" for å finne ut hvordan klubben skal drives de neste tre årene. Spillere, trener, breddestyret, samarbeidspartnere, og andre holdt det gående i mange timer og produserte metervis med skriftlige argumentrekker.

De skal få et tips av meg helt gratis: Ikke send spillere på ferie når dere skal spille kamp. Jeg håper dette er det siste vi hører fra Kongsberg's Pingviner i år.

Exit Richard Brenton...

Richard Brenton kommer ikke til å returnere til Vålerenga Basket etter Juleferien. Dette er en avgjørelse som er tatt av Vålerenga. Richard er en god spiller, men er ikke god i den positionen som Vålerenga ville at han skulle spille på. Dermed var det exit Richard.

Problemet er vel at vi trenger en stor spiller under kurven, og der er ikke Richard riktig spiller. Han likte bedre å ligge litt lenger ut på banen, men der har vi Marco. Marco er vel også bedre enn Richard på denne plassen. Jeg ønsker Richard Brenton lykke til videre i karrieren.

Basket / Kurvball / Korfball... Flere personer har latt seg irritere over at man bruker Kurvball om basketball. Sist ut var lederen for Persbråten Basket Jon Flaaten. Mannen ble opprørt og ville ikke stå i nærheten av Klanen, fordi de sang Vålerengen Kurvball.

Etter litt litt søking i Sportsleksikon kan vi avsløre følgende: Korfball ble på norsk kalt nettball, og ikke kurvball. Dermed skal det vel være fritt frem for å kalle det både basket og kurvball. Mens jeg er inne på saken; Hvorfor sier man bare basket, og ikke basketball??

BasketTifo...
I løpet av Januar tar vi sikte på å lage spillerflagg til Basketgutta. Heldigvis har basketen mindre stall, så det blir ikke så mange som til fotballen. Dette er en jobb som tar ganske lang tid, jo flere som hjelper til jo kortere tid brukr vi. Kommer tilbake med info om når vi skal ta jobben senere.

Publisert torsdag 20. desember 2001

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen