www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
Siste nytt
Intervju med Badboy
 
Av: Mikkel Kjelstrup

Miguel El Fingro har tatt en prat med Badboni El-Safadi, daglig leder og spiller i Norges desiderte beste 1.divisjonslag i basket.

Hva er ambisjonene til Vålerenga Basket i årets sesong?

Ambisjonene er å vinne 1.divisjon, avansere til Final-Four, arrangere en vellykket NM-avslutning og bli tatt opp i BLNO.

Tror du Vålerenga Basket blir tatt opp til BLNO?

Jeg er ganske sikker på at vi blir tatt opp der.

Basket er en ganske liten sport i Norge. Når blir den størst?

Fotball har et godt tat på nordmenn, og jeg tror at den vil fortsette med det de neste 10-20 årene også. Men det hindrer ikke basketball i å bli den største innendørsidretten. Der tror jeg norsk basket har gjort en veldig god jobb allerede, men det tar noen år til for at resten av Norge skal skjønne relger og forstå hvorfor det er den største idretten i verden. Til det er nordmenn fortsatt veldig tradisjonsrike.

Du er spillende daglig leder, hva gjør du på jobb? Sufer eller ser på basketvideoer?

Litt av begge deler. Eller jeg ser nesten aldri på basketvideoer, men jeg surfer en del på internett. Må jo oppdatere meg i forhold til hva som skjer i resten av basketnorge.

Nevn noen grunner til hvorfor folk skal droppe puben etc for å se Vålerenga Basket?

Det er billigere å se på Vålerenga Basket, det er bedre stemning i hallen enn på puben, man blir svett bare av å se på hvor mye gutta løper og jobber på banen, man får seg noen gode lattere av å se hvordan VIF Basket tørker gulvet med motstanderne. Folk kommer for å se på kampen men også for å se Klanen synge på tribunen.

Det er også mange søte damer som ser på basketkampene. Er man heldig så blir kanskje hallen så full at et par damer blir nødt til å sitte på fanget ditt. Vi kommer til å få dansere eller heiajenter eller cheerleadere på kampene våre.

Det er billig mat i kiosken og man støtter Vålerenga Basket. Det er ingen som føler seg presset til å spy på jakka di, og til slutt: man kan faktisk tjene penger dersom Vålerenga skulle tape.

Vålerenga er kjent for å være ganske kjepphøye. Tror du vi banker Ulriken, Ørnene osv. i NM?

I motsetning til både fotball- og hockey-spillerne har vii basketballspillere all grunn til å være kjepphøye. Vi er rett ogs slett mye høyere enn både fotball- og hockey-gutta, og vi har vunnet kampene våre med i snitt 40 poeng. Nok om det, jeg ikke bare tror at vi banker Ulriken, Ørnene osv. i NM, jeg VEIT det.

Når får vi se drakter og andre supporter-effekter i Sjappa?

Skal prøve å få til noe så fort som mulig, det er blant de mange tingene som står på listen min over ting som må gjøres.

I år har dere gjort som en kjent matbutikk og sat at taper vi en hjemmekamp så får dere dobbelt pris tilbake. Skjer det neste år også?

Det må vurderes fortløpende, men jeg kan ikke utelukke at det kan bli aktuelt også til neste år.

Hvis du fikk velge, hvem ville du helst at skal spille i Vålerenga?

Det måtte jo være Shaquille O'Neil, men jeg antar at du snakker om spillere i andre norske klubber, og da ville det vært Lars Gunnar Sønsteby fra Bærums Verk Defenders. Han er norsk (går ikke på kvoten av utenlandske spillere), han er stor og sterk (det er desverre mangelvare på det i Norge) og en veldig allright kar.

Tilslutt dine betraktninger om Klanen?

Kjempegjeng! Desverre så har det ikke vært så mange hos oss som jeg har sett på fotball- og hockey-kamper, men etter hvert vil vel flere og flere få opp øynene for oss også. Men den gjengen som har vært på kampene så langt har vært fantastisk.

Da var det vel ikke tid til mer enn å takke Badboy for at han stilte opp på intervjuet.

Publisert torsdag 20. desember 2001

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen