www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
Siste nytt
Vallhall Supercup
 
Av: Jørund Smedhus

19. og 20. januar 2002 er det klart, Vallhalls første turnering i regi av Vålerenga er et faktum. Vi er ikke lenger avhengig av å bli invitert til obskure "five a side" turneringer i grisgrendte strøk. Vålerenga har invitert Hammarby, Brann og Lillestrøm, alle tre har bekreftet at de stiller.

Dette blir årets første treningskamper og disse kampene er lagt opp slik at vi supportere skal få mest mulig ut av matchene. Vallhall har en kapasitet på 7500 tilskuere, banen holder internasjonale mål, underlaget er strøkent, turneringa er lagt til lørdag og søndag, mulighetene er så absolutt til stede hvis man ønsker å varme opp rustne stemmebånd.

Treningskampene mot LSK i fjor gikk greit sportslig sett, når det gjelder stemning var vel ikke Kanarifansen helt på hugget, selv om de hadde omtalt matchene som årets kamper. De vil nok kjøre samme konseptet i år med grandiose mobiliseringskampanjer. Med den sportslige oppturen tusseladdene fra Romerike har hatt den seneste tiden vil vi nok få se atskillig flere gulkledde fjærkre i Vallhall denne helgen. Noen bergensere vil nok også dukke opp og Hammarby supportere har allerede vært i kontakt med oss med spørsmål om turneringa. Hadde vært fint om også klanens medlemmer kjenner sin besøkelsestid, Vi har den ene langsida som tar ca 3000 tilskuere, den bør vi kunne fylle. EngaTifo vil snekre sammen noen tifo som vi bør kunne gjøre oss bekjent av, men husk sangen, det er da vi er best.

Billetter vil bli å få kjøpt i Sjappa, prisene og kampstart er ennå ikke klare men med en gang dette er klart vil vi legge ut denne informasjonen på klanens hjemmeside. Sjappa vil også være behjelpelig med informasjon, ring og plag sjappesjef Frode, han får betalt for å svare.

Vi håper også utenbys medlemmer kan ta seg en Oslotur denne helgen. Det blir lenge å vente til seriestart og disse kampene er en utmerket måte å treffe gamle kjente, tråle Oslos gulubre bakgater etter nattmat og tømme x antall beger på Bohemen.

Velkommen!

Publisert onsdag 12. desember 2001

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen