www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
Siste nytt
Klanens tifolotteri 2001
 
Av: Jørund Smedhus

Vi drar i gang et lotteri nå like før jul for å fylle opp kassa til Klanens tifogruppe. Tifogruppa, også bedre kjent som EngaTifo har klart å skrape sammen 12 premier vi synes det står respekt av, og vi håper klanens medlemmer ofrer oss en tanke nå like før jul og kjøper lodd.

Pengene vil uavkortet gå til tifo neste sesong. EngaTifo har allerede plukket ut 11 kamper der vi vil satse på tifo av det store slaget. For å realisere de storslagne planene vi har til disse tifo, trenger vi penger, mange penger. Mesteparten av det vi skal kjøpe må bestilles allerede i begynnelsen av januar. Vi vil nemlig bruke vintermånedene godt. Det er da vi bearbeider varene vi vil bestille, og legger grunnlaget for neste sesongs tifo.

Høydepunktene neste år blir uten tvil våre hjemme og bortekamper mot henholdsvis Lyn og Lillestrøm. For mer info om EngaTifo anbefaler vi vår seksjon på disse sider. Vi vil oppdatere "EngaTifo informerer" jevnlig fram mot seriestart 14. april 2002.

Loddene koster 50,- pr. stk.

Loddene kjøpes på følgende måte:

Du fyller ut en giro med navn, adresse og medlemsnummer. Antall lodd du har kjøpt ser vi på summen du har betalt.

Pengene skal betales til: Klanen, Arbeidergata 2, 0159 Oslo. Vi benytter en egen konto til kun dette lotteriet. Kontonummer er: 70234202020. Klarer du å få med deg disse opplysningene og sette pengene inn på riktig konto bestemmer du selv betalingsmåte. Alle innbetalinger som er registrert innen 15. desember er med i trekkingen av følgende premier:
 • 1. premie: Tur til La Manga cup i begynnelsen av mars 2002.
 • 2. premie: Tur til La Manga cup i begynnelsen av mars 2002.
 • 3. premie: Div. Nike produkter.
 • 4. premie: Mobiltelefon.
 • 5. premie: Gavekort fra Sjappa verdi kr. 2000.-
 • 6. premie: Sesongkort 2002. (verdi 1200,-)
 • 7. premie: Danmarkstur for 4.
 • 8. - 12. premie: Bortetur m/buss, sesongen 2002
 • Til du som måtte lure på hva La Manga Cup er så er ikke det en innendørsturnering på Toten. La Manga ligger på Solkysten og da snakker vi Spania, 1 uke.

  Vinnerne offentligjøres på disse sidene og i neste Klansrop. Alle vinnere vil selvfølgelig bli kontaktet av Klanen umiddelbart etter trekning.

  God Jul!
  Hilsen EngaTifo

  Publisert tirsdag 4. desember 2001

   
  Tips noen om dette:
  Ditt navn: Din epost-adresse:
  Mottakers epost-adresse:

   
  © 1991-2003 Klanen