www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
Siste nytt
Bohembussen påtent
 
Av: Atle Enersen

For litt under en måned siden brant Bohembussen og ble totalskadet. Det kan du lese mere om det her.

Fredag 14. september kom beskjeden fra Politiet om at Bohembussen var påtent med åpen flamme. Det betyr at de som står bak dette ikke har benyttet brennbar væske el. lignende for å sette fyr på bussen, men rett og slett har påtent inventaret. Etterforskningen viste at ingenting var stjålet fra bussen.

Politiet har ingen spor å gå etter og har derfor henlagt saken.

Hvis det er noen der ute som sitter inne med tips i saken ber vi om at man kontakter Klanen, enten via telefon 23 35 83 60 (legg igjen beskjed på svarer), eller via mail styret@klanen.no. Man kan gjerne være anonym, og alle henvendelser vil bli behandlet konfidesiellt.

Hvis man skulle finne de skyldige vil man i sammenhengen oppnå tre ting. Uriktige mistanker vil være borte, man avdekker om dette var et angrep rettet mot Klanen og/eller Vålerenga, og de skyldige får sin straff.

Klansstyret presiserer at Klanen ikke selv vil foreta noen som helst etterforskning eller borgervern-aktige tiltak, men overlevere alle inkomne tips til Politiet slik at de eventuellt kan gjenåpne saken og en strafferettslig prosess innledes.

Publisert søndag 16. september 2001

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen