www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
Siste nytt
Sesongkort hockey 2001/2002
 
Av: Atle Enersen

Det er for godt til å være sant, men det er nå faktisk mulig å få shoppet seg sesongkort til Jordal Amfi - og vi snakker selvfølgelig om sesongkort til Vålerengas hjemmekamper inkl. de snodige bonusrundene.

Sesongkortene vil koste 1.000,- og 600,- for halvårskort (som da må fornyes midt i sesongen).

Salget starter i Vålerengasjappa onsdag 12. september. Men stikker innom der, fyller ut et enkelt skjema, betaler - og vips kan man hente sitt nye kort første kampen man er på Jordal. Første gang det blir mulig å hente kortene for de som har vært kjappe nok er til hjemmekampen mot TIK (dette er en treningskamp, altså ikke første seriekamp) førstkommende søndag 16. september kl. 17. Dette skjer ved inngang 1, det som tidligere var Klansinngangen (og muligens fortsatt er det?).

Det ble tidligere meldt at man måtte medbringe et passfoto, dette stemmer ikke lengre. Sjappa har nå fått installert et digitalt kamera og bilder blir knipset direkte i Sjappa.

"Bua" på innsiden av inngang 1 er åpen fra kl. 15 søndag. Så på mandag 17. september hvor vi spiller hjemme mot Frisk/Asker vil "bua" være åpen fra kl. 17 - kampstart denne dagen er kl. 18.30. Det er også mulighet til å betale, levere skjema etc. direkte i "bua" ved inngang 1.

MERK!
Det er ikke mulighet til å kjøpe faste plasser på Jordal. Merk også at sesongkortene er personlige (derfor bilde) og at ved misbruk så vil kortet bli inndratt. Prisen for vanlige klansbilletter i år vil bli kr. 80,-.


Har man ytterligere spørsmål rundt dette kan man med hell slenge avgårde en mail til Lars Hordnes i Vålerenga Ishockey.

Publisert tirsdag 11. september 2001
Oppdatert onsdag 12. september 2001

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen