www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
Siste nytt
Vi trenger (mere) hjelp!
 
Av: Atle Enersen

Først en stor takk til de 20 som stillte opp og fjernet setene på Store Stå i forbindelse med "bortekampen" mot Skeid torsdag 16. august! Gjengen jobbet som helter og hele seansen med å fjerne seter samt sette opp bølgebrytere tok 45 minutter.

Nå har det seg selvfølgelig slik at setene må tilbake og bølgebryterne fjernes. Dette skjer i forkant av damelagets kamp mot Fløya 1 (på Bislett selvfølgelig) søndag 26. august. Kampen starter 17.00 mens vi starter med å lempe kl. 15.00. Blir vi 20 stk. er dette gjort på én time, og man rekker en kald pilsener på Store Stå (puben altså) i det fine været vi har bestillt.

Damelaget har forøvrig et sterkt ønske om at vi tar oss turen til Bislett denne dagen for å støtte litt (eller mye). Damelagets kamper har så og si konsekvent stanget med A-lagets kamper i år, denne gangen er unntaket da vi spiller mandag 27. august mot Ålesund fordi en eller annen uviktig ski- og orienterings-klubb i en oppskrytt divisjon har okkupert Ullevaal søndag 26. august.

Har du mulighet til å delta så please send en mail til Atle Enersen (ene@klanen.no) i forkant slik at vi vet hvor mange som stiller.

Møt opp!

Publisert lørdag 18. august 2001

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen