www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
Siste nytt
Hjelp "mot" Skeid!
 
Av: Atle Enersen

I forbindelse med "bortekampen" mot Skeid på Bislett torsdag 16. august trenger Klanen hjelp. Vi har forpliktet oss til å fjerne setene på Store Stå samt sette opp bølgebryterne slik vi gjorde i forkant av kampen mot Kjelsås samme sted. Dette er en av forutsetningene for at Skeid ville flytte kampen fra Voldsløkka til Ullevaal.

Vi har bestemt oss for å gjøre dette i forkant av seriekampenkampen mellom Vålerenga 2 (utviklingsgruppa) og Råde som går på Bislett tirsdag 14. august kl. 19.00.

Hvis folk kunne tenke seg å stille opp et par timer før kampen starter er dette fort gjort. Dette er ikke hardt kroppsarbeid! Setene veier så og si ingen ting og hvem som helst kan delta på dette.

Oppmøte er altså på Store Stå tirsdag 14. august kl. 17.00. Klanen stiller med leskedrikk (les: brus) og de som deltar på dette ser selvfølgelig kampen gratis.

Har du mulighet til å delta så please send en mail til Atle Enersen (ene@klanen.no) i forkant slik at vi vet om prosjektet er gjennomførbart. Er vi en 20-30 personer er dette gjort på en time og man rekker et par begere utenfor før kampen mot Råde blåses i gang.

Møt opp!

Publisert lørdag 11. august 2001

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen