www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
Siste nytt
Klanen "sluker" VHPN
 
Tidligere i vinter ble Klanen og VHPN (Vålerenga Hockey På Nett - http://www.vif-hockey.no/) enige om å slå sammen kreftene. I praksis blir gamle VHPN en del av Klanens sider og heretter betegnet som KHPN - Klanens Hockey På Nett.

I en overgangsfase vil dette medføre at innholdet på gamle VHPN sikkert er fullt av manglende og ubrukelige linker, men vi håper på forståelse for dette. Vi har ikke dette som betalte jobber og må derfor bruke den lille fritid vi har til formålet.

VHPN har frem til nå vært drevet på frivillig frittstående basis uten noen form for offisiell tilknytning til Vålerenga Ishockey. Vålerenga Ishockey har planer om å etablere egne sider på internett og som en natulig konsekvens av dette har redaksjonen i VHPN valgt å forene krefter med Klanen og ta med seg "det beste" og mest naturlige over - og la klubben drive med de ting de burde.

Kort forklart vil kampreferater, intervjuer (som det de siste to sesongene ikke har vært overdrevent mye av), debattforum og overblikk være det som dras med over til Klanens sider. Alt annet, som f.eks. spillerprofiler, statistikk, nyheter, etc. være klubbens domene. Overblikket vil selvfølgelig se på nyheter rundt Vålerenga og Norsk Hockey generellt på sin egen måte, men klubben vil selv bringe sine nyheter.

Når Vålerenga Ishockeys sider er klare er uvisst for redaksjonen både i Klanen og VHPN.

Redaksjonen i VHPN vil takke alle trofaste lesere gjennom mange år for både interesse og bidrag og håper at leserne vil bli med oss over i vår nye tilværelse. Vår redaksjonelle profil vil, til glede for noen og ergrelse for mange, ikke endre seg. Vi ønsker å være et frittstående patriotisk organ med fokus på Vålerenga Ishockey og sfæren rundt dette - og dette følte vi at kunne ivaretas ved å forene krefter med Klanen.

Publisert lørdag 21. juli 2001

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen