[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Overblikket
Kampene
Arkivet
Intervjuer
Om KHPN
 
Overblikk torsdag 21.11.2002
Av: Atle Enersen

Vel overstått...

...cupfinale etc. må man vel kunne si. Det har ramla inn en del elektroniske brev som lurer på om vi måtte ta turen til Vangseter (på dommerseminar?) eller lignede etter cupfinalen. Selv om det var nært på tviler vi vel på at de er spesiellt gode til å kurere ekstrem lykkerus der oppe... det klarer Vålerenga selv - og denne gang Vålerenga hockey.

Sannheten om overblikkets "forfall", eller frafall om man vil, er enklere enn som så. Tilstanden is og fall (ikke hockey-is, men ute-Oslo-is) - og medhørende armbrudd, satt i kombinasjon med flytting (og da at Telenor/Bravida ikke er de raskeste her i riket...) indisponerte oss "en smule". Bygones.

Anyway... I perioden med ufrivillig fysisk skrivesperre har Vålerenga Ishockey gått fra det geniale gnistrende til det patetiske sportslige lavmål og totale havari. Intet nytt under solen med andre ord. Dette er forøvrig ikke noe sjokk for en som følger Vålerenga, det er faktisk ventet, og vi advarte mot det tidligere i høst når enkelte ville anbefale våre motstandere å gi walk-over resten av kampene.

La det være sagt med én gang; i de to kampene vi hittil har gått på tap (Frisk/Asker borte og Lillehammer hjemme) har ikke våre motstandere vært gnistrende gode. En god kombinasjon av å taktisk nøytralisere Vålerengas spill samt et totalt forfall innad i Vålerenga er svaret. All ære til de to lagene som har denga St. Halvards menn så langt, men de bør innse at de ikke er på Vålerengas nivå for å unngå total sportslig lemlestelse neste gang man møtes på isen.

Det er vel betimelig å også stille spørsmålet om hva som gjør at Vålerenga har så kraftig suksess i å gjøre gode keepere dårlige...

Tapene var kjærkomne for norsk hockey. Misforstå oss rett; vi hater verden når Vålerenga taper - men hverken Vålerenga eller norsk hockey generellt er tjent med "Rosenborg-tilstander". På grunn av Vålerengas deltagelse i Continental Cup denne helg kan dermed Frisk/Asker puste oss (med dårlig ånde) i nakken snart. At møkkalaget Lillehammer (som egentlig bare har 21 poeng nå) gikk forbi Storhamar (mer møkk, hva er det med Mjøsa egentlig?) var ikke morsomt, begge lag skulle brent lenge (leeeenge). M/S go!

Det eneste problemet (?) med Vålerengas forfall er timingen. Kampen mot Lille-ekle-hammer skulle være siste gjennomkjøring før Belfast. Det ble det jo forøvrig, men i meget negativ forstand. For oss som så kampen mandag ble et mareritt om total mos til helgen manifester på veggen som 1000 små djevler (opprinnelig fra midt-nord-Mjøsa?). Det kan bli et sædeles stygt syn for de ca. 100 tilreisende Klansmenn i Belfast til helgen - hvis ikke St. Halvards menn finner igjen sjela si da...

Og når det gjelder...

...Continental Cup...

...så kommer overblikket med en utførlig tilstandsrapport i morgendagens utgave. Som de onde menn vi er har vi selvfølgelig full oversikt over tilstanden i laget, men holder kortene tett til brystet - og våre lesere på pinebenken til i morgen. He he he!

Overblikket følger forøvrig Continental Cup tett gjennom helgen. Stubbens mobiltelefon er genetisk fastmutert i øret hans og vi vil rapportere hans og våre egne folks betraktninger gjennom helgen. Følg med fra i morgen.

Våre tilstedeværende referenter i Belfast har forøvrig fått fri - rett og slett for å kunne nyte turen (og triumfen?).

Auksjon

Vålerenga Ishockey og Vålerenga Fotball har i fellesskap inngått et samarbeid med QXL Auksjon Norge AS. Dette innebærer at vi fra idag har en egen auksjonsside på nettet. Du finner en egen link med navn "auksjon" øverst til høyre på startsiden på www.vif.no.

Vålerengas auksjonsside er todelt, hvilket betyr at Vålerenga Fotball og Vålerenga Ishockey har hver sin seksjon på siden. Dette for å gjøre auskjonen så oversiktlig som mulig.

Auskjonen åpnet tirsdag klokken 13 med start av auskjon på fjorårets hockeydrakter. Flere artikler vil bli lagt ut for salg etterhvert.

Sekreteriatet trenger folk!

Vålerenga Ishockey søker etter en person til jobbing i sekretariatet på Jordal Amfi. For mer info, kontakt Knut Hoffsengen via e-post knut@vif-hockey.no.

Jobben er dårlig betalt, har ubekvem arbeidstid, det er kaldt på arbeidsplassen, men det er veldig moro! Arrangementsgruppa på Jordal er en fin gjeng som søker etter en person som er villig til å ta i et tak for klubben.

Hva er det med folk...

...og fortau egentlig? Vi slutter aldri og la oss forundre over mennesklig tåpelighet og dumskap.

Hvorfor må folk gå både tre og fire i bredden på fortauet? Og hvorfor må de på toppen av alt gå saktere enn en kommunearbeider? Og hvorfor gjelder dette i all hovedsak kvinnfolk (ja kvinnfolk!) som tydeligvis har flytta syklubben ut i friluft? Oppfordringen er herved til å gå opp bak de, tråkke de på helene og si (syrlig) "Beklager, jeg så ikke at De stod stille her". Folk er herved advart, vi er plutselig på et fortau nær deg!

Overblikket...

...er tilbake! God natt Norge, St. Halvards menn har reist til Europa!

  Tidligere blikk:

 Les mer... Ubegrunnet angst (29.11.2002)

 Les mer... Kamp mot Lørenskog (28.11.2002)

 Les mer... Seier over Stjernen (27.11.2002)

 Les mer... Hjemmekamp mot Stjernen (26.11.2002)

 Les mer... Exit Europa, Vits/Asker og mjøsvannet (25.11.2002)

 Les mer... Tap mot Linz Black Wings, alt håp om avansement ute (24.11.2002)

 Les mer... Tap mot Belfast Giants men håpet lever (23.11.2002)

 Les mer... Første kamp i Belfast i dag, status, Vits/Asker (22.11.2002)

 Les mer... Tilbake, forfall, Continental Cup, auksjon og sekreteriat (21.11.2002)

 Les mer... Oktober 2002
 Les mer... September 2002
 Les mer... August 2002
 Les mer... Sommer 2002
 Les mer... Mars 2002

 Les mer... Desember 2001
 Les mer... November 2001
 Les mer... Oktober 2001
 Les mer... September 2001
 Les mer... August 2001
 Les mer... Juni 2001
 Les mer... Mai 2001
 Les mer... April 2001
 Les mer... Mars 2001
 Les mer... Januar 2001

 Les mer... Desember 2000
 Les mer... November 2000
 Les mer... Oktober 2000
 Les mer... September 2000


 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen