www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
Hockey
Overblikket
Kampene
Arkivet
Intervjuer
Om KHPN
 
Overblikk tirsdag 01.10.2002
Av: Atle Enersen

Det forutsigbare...

...rundt Vålerenga fortsetter som aldri før. Vålerenga blir aldri noe 100% stab ilt lag, det har sikkert noe med malinga brukt i garderoben på Jordal å gjøre. Noe er det ihvertfall.

Søndag gikk Vålerenga regelrett i stykker i Trondheim. Skal vi tro folk som så kampen rett gikk Vålerenga helt opp i liminga da Atle Olsen fikk 10 minutter personlig straff for å ha nebba til dommeren. Stig "Myggen" Johansen, Vålerengas assistenttrener, mener at sammenbruddet skjedde da vi måtte spille med fem backer i ti minutter.

Ergo avslører han en bakenforliggende galskap! Dro vi til Trondheim, til møtet med TIK med bare seks backer? Til kamp mot et lag som er krent for mordforsøk og fysiske overgrep på isen? Gudbevareossvel hvis det er tilfelle. ER det planlagt galskap eller hva er det?

Det gledelige med kampen, selvfølgelig ikke det eneste, var at Marius Rath dro meg seg årets første poeng hjem. Om en måned er virkelig Marius i slaget, merk mine ord!

Men mer galskap... Galskap er moro - hvis et går bra. Og bra gikk det heldigvis i Sparta Amfi sist torsdag. Vålerenga vinner "overlegent" 2-0, med en skuddstatistikk på 43-15. HALLO! Er det noen som ser vanviddet? Mot Storhamar hjemme på Jordal hadde vi 10 færre skudd på mål - og scoret tre ganger mer.

Stubben betegner det som "litt dårlig uttelling"... Ja jøss, snakk om understatement! Hvis Vålerenga, Norges presumtivt beste lag, kan fyre av 43 skudd og få inn to - 2 - TO - jævla mål kan man med rette begynne å lure.

Og begge disse to faktorene, at laget rakner fordi Atle må sitte 10 minutter i boksen, samt at vi kan fyre av 43 skudd og kun score to mål, er pekepinner på at Vålerenga fortsatt har sin gamle tradisjon i god behold. Innimellom mister hele laget rett og slett huet! Og merk mine ord: vi har ikke sett det for siste gang i år.

Heldigvis overlever Vålerenga de fleste av disse kollapsene på grunn av rutinen. Jeg tør ikke tenke på hva som kunne blitt resultatet om rutinen ikke var tilstede...

Galskapen foreløpig avgjort

Ikke uventet ble Lillehammer tilkjent seieren over TIK i serieåpningen hvor TIK brukte en spiller ulovlig da de nedsablet Lillehammer 6-0. Nå er resultatet istedet 0-5 og Lillehammer får de tre poengene.

Ishockeyforbundet i seg selv er uskyldige i saken. De har fulgt reglementet, noe de måtte gjøre naturligvis, som påkrevd etter at de usportslige avfallsposene fra Lillehammer valgte å legge inn protest.

Hadde Lillehammer hatt et snev av sportslighet i seg hadde de ventet til fristen hadde gått ut og deretter innklaget dette. Da kunne ikke TIK ha blitt straffet på denne måten. Men neida, Lillehammer så sjansen til å kapre tre poeng. Drit i hvordan de kommer, bare de kommer! Gå over lik! Forbanna avfallsposer! Intet mer, intet mindre: avfallsposer!

Så får vi håpe at denne saken gir næring til en debatt rundt å endre regelverket, og at det skjer. Igjen; TIK fortjener straff, men ikke sportslig straff for administrativ galskap.

Overblikket...

...synes at Stampesletta bør teppebombes. God natt sportslighet i Lillehammer, hvorhen du er...

  Tidligere blikk:

 Les mer... Galskap i Asker, hall i Narvik og Oilers (25.10.2002)
 Les mer... Iskvalitet, landslag, utlendinger, 2. november og kollektivadvarsel (23.10.2002)
 Les mer... Kamp mot Stjernen (17.10.2002)
 Les mer... Et ukomfortabelt forsprang (11.10.2002)
 Les mer... Kamp mot Frisk/Asker (03.10.2002)
 Les mer... Forutsigbarhet og galskap (01.10.2002)

 Les mer... September 2002
 Les mer... August 2002
 Les mer... Sommer 2002
 Les mer... Mars 2002

 Les mer... Desember 2001
 Les mer... November 2001
 Les mer... Oktober 2001
 Les mer... September 2001
 Les mer... August 2001
 Les mer... Juni 2001
 Les mer... Mai 2001
 Les mer... April 2001
 Les mer... Mars 2001
 Les mer... Januar 2001

 Les mer... Desember 2000
 Les mer... November 2000
 Les mer... Oktober 2000
 Les mer... September 2000


 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen