[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Overblikket
Kampene
Arkivet
Intervjuer
Om KHPN
 
Overblikk tirsdag 24.09.2002
Av: Atle Enersen

Stopp galskapen!

I går smalt det en "bombe". TIK har brukt en spiller ulovlig i kampen mot Lillehammer som de vant med knusende 6-0 hjemme i Leangen. Christian Dahl Andersen (ex. Frisk/Asker) var ikke spilleberettiget. Dermed, etter hva vi skjønner etter at TIK selv har gått ut med tabben sin, protesterer Lillehammer. Forbundet, og derunder reglene, er soleklare - seier skal tilkjennes Lillehammer med siffrene 0-5. Forbundet stod i går kveld frem på TV og uttalte at dette løpet er nok kjørt, seieren vil bli tilkjent Lillehammer.

Hvor sykt kan det egentlig bli?

Selvfølgelig skal administrativt rot straffes! Men ikke sportslig! Bøter er løsningen, gjerne kraftige bøter, men å straffe sportslig for en ikke-sportslig tabbe er en sykdom som må utryddes sporenstreks. Vålerenga (både ishockey og fotball) har blitt straffet på denne måten flere ganger. Dog, sist gang Vålerenga (Fotball) hadde rot i pølsepapirene valgte NFF å ilegge klubben bot. Det er et riktig trekk.

Så får kanskje de ansvarlige pølsepairpusherne bidra fra sin egen lønn, evt. finne seg ny jobb, som straff for sin udyktighet.

Men å trekke poeng i en slik sammenheng er ifølge oss det ytterste av galskap. At ikke Christian Dahl Andersen eller resten av spillerne på TIK er ansvarlige for dette er hevet over all tvil. Hvorfor skal de da straffes?

Tommy Iversen i TIK hadde en verbal kraftsalve på radioen i dag tidlig. Helt berettiget! Dog gikk han i strupen på Lillehammer, og det er vel kanskje ikke helt korrekt. Ord som patetisk etc. haglet gjennom høyttalerne mine. Lillehammer på sin side har en plikt til å protestere, administrativt rot skal og må avdekkes på samme måte som vattnisser av dommere må avsløres og nektes dømming over småguttplan.

Nå kan det godt være at Lillehammer har protestert og krever seier, det vites ikke av overtegnede hva det faktiske innhold i protesten er. Lillehammer burde dog presisere at de ønsker TIK straffet på administrativt plan. Dessverre åpner visstnok ikke regelverket for slik avstraffelse i hockeynorge.

...og da gjenstår spørsmålet om hvorvidt Lillehammer burde ventet med å protestere til fristen hadde gått ut? På den måten ville man kanskje unngått mentalsykdommen med poengtrekk og kunne kanskje funnet andre sanksjonsmuligheter. Overtegnede er ingen lovekspert på feltet, men håper det finnes rom for å omgå poengtrekket.

Tiden vil også vise om Lillehammer skal ikle seg den ekle stygge kappen til Kongsvinger og Bryne. Håper ikke det, hockeysporten i Norge trenger ikke flere Judaslag enn det vi allerede har. Henstillingen til Lillehammer er soleklar; vis dere bedre enn oppsopet i sørenden av Mjøsa!

Forøvrig er det helt klart på tide at reglene endres! Fat chance for at det skjer...

Overblikket..
...er rystet og skremt av Lillehammer, og håper man ser å gjøre det rette. God natt pølsepapir, snart er du vel tilbake på Jordal fra Leangen...
  Tidligere blikk:

 Les mer... Kamp og fortsatt galskap (26.09.2002)
 Les mer... Stopp galskapen! (24.09.2002)
 Les mer... Lets rumble! (20.09.2002)
 Les mer... Historieforfalskning, kampen mandag og litt bøss (18.09.2002)
 Les mer... Kamper som var, kamp i dag (10.09.2002)
 Les mer... Kontoret, intervju og sesongkort (06.09.2002)

 Les mer... August 2002
 Les mer... Sommer 2002
 Les mer... Mars 2002

 Les mer... Desember 2001
 Les mer... November 2001
 Les mer... Oktober 2001
 Les mer... September 2001
 Les mer... August 2001
 Les mer... Juni 2001
 Les mer... Mai 2001
 Les mer... April 2001
 Les mer... Mars 2001
 Les mer... Januar 2001

 Les mer... Desember 2000
 Les mer... November 2000
 Les mer... Oktober 2000
 Les mer... September 2000


 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen