[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Overblikket
Kampene
Arkivet
Intervjuer
Om KHPN
 
Overblikk fredag 06.09.2002
Av: Atle Enersen

På kontoret...

...skjer det litt av hvert om dagen. Dvs. har skjedd. Som de fleste sikkert har fått med seg har Anders Åsle jumpet inn i staben som markedsansvarlig. Dette er ikke noe nytt egentlig, Anders krabbet inn på Jordal en vakker dag i våres, og er på tross av sin tvilsomme fortid (Østfoldhockey) er trivelig kar. Man skal ikke se bort fra at vi kommer til å utføre et revolverintervju med figuren etterhvert.

Salgsansvarlig Lars Hordnes fikk Crocodile Dundee-syndromet og bestemte seg for å dra på walkabaout til - ja Australia. Etter ca. 1,5 år i jobben ble reise(p)syken for sterk og lars lar Vålerenga være Vålerenga. Vi i Klanen ønsker å takke Lars for et meget godt samarbeid og ønsker til lykke på reisen down under. Se opp for Men without hats!

Det gledelige med at Lars stikker av for å spise kengurubiff er at hans etterfølger ikke er èn, men to. Og enda bedre; det er to av spillerne våre. Erik Ryman skal fylle ca. 70% av stillingen, mens Bård Sørlie ca. 30%. Dette er en gledelig utvikling, at Vålerenga Ishockey kan bruke egne krefter også på det administrative plan. Vi ønsker gutta lykke til i jobben!

Det har sikkert skjedd mer på kontoret også, men det har gått oss hus forbi. Tilgi oss vår ignoranse...

I går...

...stakk vi en tur på Jordal, overblikket og stunt-intervjuern. Til veggs ble Atle Olsen satt, ettertrykkelig - som et slags "takk for et flott finalespill", men med løfte om at har vi glemt forrige sesong. Nesten vaffal... Resultatet av intervjuet blir å finne her på sidene ganske så snart.

Bortsett fra Atle Olsen var de gamle fjesa tilstede, vi slo av en jovial prat med Stubben og statistikk-Rune, fikk avklart at Storhamar (dessverre?) ikke står bak at serieåpninga ikke blir TV-kamp, samt at Svenskene har fjerna regelen om at spillere som mister hjelmen må av isen. Norge kommer etter om kun kort tid mener Stubben. Marius Rath mista hjelmen ved et tilfelle, og enten var han ikke klar over regelen (den var jo ikke der sist han spillte i eliteserien, regelen altså, ikke hjelmen) eller så antar han at den snart er borte (regelen altså, ikke hjelmen).

Videre fikk vi lurt ut av Stubben at når det gjelder de nye sudden death-reglene med 4 mot 4 så er det enda ikke avklart vedrørende sluttspillet. Norge vil der følge internasjonal hockey, og der er ikke avgjørelsen tatt enda. Den som lever får se...

Eller så satt Øystein på tribunen og fulgte treninga visuellt. Han hadde fått en liten smekk i skinka og måtte stå over gårsdagens trening - men er fullt tilbake igjen i dag. Sønn til Såpa svirra også rundt på isen i tillegg til våre vanlige helter, men det er jo ingen bombe på denne tiden av året. Og for de som blir euforiske nå kan vi bare roe dere ned; Shampo skal tilbake til NHL, han kommer ikke hjem til Vålerenga - enda.

Men som sagt, intervjuet med Atle Olsen dukker opp før du aner - men hvor det dukker opp håper vi du vet...

Sesongkort...

Vi mottok for en stund siden følgende fra klubben i våre hjerter, vi mener det er såpass viktig at vi gjentar oss til det kjedsommelige, spre budskapet!

Året rundt med Vålerenga?


Kjære Vålerengasupporter! Alle gutta i hockeyen beklager sterkt at vi kun ble seriemestre forrige sesong og tok fra dere spenninga ved å tape i sluttspillet. Vi ønsker nå å rette opp fadesen kommende sesong og trenger din støtte i en lang og tøff sesong. Årets sesong blir mest sannsynlig jevnere i toppen enn på mange år.

Vi tilbyr deg herved et sesongkort inkludert en Vålerenga Ishockey piquetskjorte til en verdi av kr. 350,-. Kjøp sesongkort og still opp året rundt for Vålerenga! Sesongkortene selges i Sjappa.

Sesongkortpriser (inkl t-skjorte):

Medlemmer av Klanen: 1 200,-

Ikkemedlemmer: 1 500,-


NB! De som har kjøpt sesongkort tidligere i år, ta en tur innom Sjappa så får også du en VIF t-skjorte.

Lørdag 14. september kommer Hockeygutta til Sjappa mellom 11.00 og 13.00.

Vi sees!!


Overblikket...

...skal i Askerhallen på lørdag, drit i kjedelig fotball med Jon Blund (gjeeeeesp!) som landslagssjef, dra til Askerhallen du også! Kampen starter kl. 16. Sov godt Norges fotballandslag, til EM kommer dere ikke så lenge Semb er sjef, uansett hvor dere spiller...

  Tidligere blikk:

 Les mer... Kamp og fortsatt galskap (26.09.2002)
 Les mer... Stopp galskapen! (24.09.2002)
 Les mer... Lets rumble! (20.09.2002)
 Les mer... Historieforfalskning, kampen mandag og litt bøss (18.09.2002)
 Les mer... Kamper som var, kamp i dag (10.09.2002)
 Les mer... Kontoret, intervju og sesongkort (06.09.2002)

 Les mer... August 2002
 Les mer... Sommer 2002
 Les mer... Mars 2002

 Les mer... Desember 2001
 Les mer... November 2001
 Les mer... Oktober 2001
 Les mer... September 2001
 Les mer... August 2001
 Les mer... Juni 2001
 Les mer... Mai 2001
 Les mer... April 2001
 Les mer... Mars 2001
 Les mer... Januar 2001

 Les mer... Desember 2000
 Les mer... November 2000
 Les mer... Oktober 2000
 Les mer... September 2000


 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen