www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
Hockey
Overblikket
Kampene
Arkivet
Intervjuer
Om KHPN
 
Fremtidsblikk torsdag 01.08.2002
Av: Jacob Tomsen

Andrè Høibyhagen

Andrè Høibyhagen har takket for seg etter ett NM-gull og to seriemesterskap for Vålerenga Hockey. Beslutningen ble tatt for noen uker siden og foreløpig tyder det på at han velger ett friår uten hockey. Den sportslige ledelsen i klubben vurderer om det skal hentes inn en erstatter, men her har man ikke hastverk så det er tvilsomt om vi vil se en ny back på plass før etter at sesongen har startet.

Vi på vår side begynner en egen kampanje hvor vi ofrer våre førstefødte, starter med voodoo, samler inn brukte truser vi sender til Bosnia, ansetter egen heksedoktor, baker proteinkjeks, og man skal heller ikke bli sjokka om vi tar oss en tur rundt Vålerenga Kjerke også. Gud (og alle andre) elsker nemlig Vålerenga! Intet skal være uprøvd!

Vi ønsker Andrè lykke til videre og håper i høyeste grad han finner ut at det er på tide å trekke på seg verdens vakreste drakt igjen, fort! Uansett når, uansett hvor!

Morten Ask

Morten Ask er det fortsatt mye usikkerhet rundt. Foreløpig er han ikke klar for noen som helst og dermed så øker jo muligheten for at han kan bli i Vålerenga nok en sesong. Fortsatt så er det spill i USA som har førsteprioritet for Morten, men skulle han velge Vålerenga så er man villige til å ta en prat med ham i klubben.

Snart på is...

Den 12. august er det endelig på tide å komme seg på is for St.Halvards menn. Manglerudhallen er stedet hvor vi skal trene de første dagene før årets sesong. Der skal også første treningskamp for sesongen foregå. Det skjer den 15.august mot Manglerud/Star. Fra den nittende er det endelig is på Jordal Amfi også, så da kan man endelig trene hjemme.

Forøvrig finnes Vålerengas kamper i sesongoppkjøringa på vår nye kalender som man finner på forsiden av www.klanen.no.

Sesongkort...

De sover ikke på Jordal heller om dagen selv om sola steker og eneste is i lende er av type vanilje. Klubben er på ballen (eller pucken om man vil), sesongen nærmer seg, og i går ramlet følgende ned i vår elektroniske postkasse:

"Tirsdag 06.08.2002 starter salg av sesongkort for hockey i Sjappa. Vi tar med meg noen spillere ned i Sjappa og starter salget kl 15.00. Vi holder Sjappa oppe til kl 18.00 kun for salgets skyld. Kortene vil koste 1.200,- for klanen og 1.500,- for eventuellt andre som vil kjøpe. Husk å ha med Klanskortet!"

En artig kurositet som kan nevnes er jo at Frisk/Asker tar over 2.000,- og 9-1's 1.700,- for sine sesongkort. Det er bare å ønske de to lagene god bedring!

Fremtidsblikket...

...ramler tilbake til sommerdvalen en liten stund til. God natt Andrè, kom snart tilbake, du vil bli savna!

  Tidligere blikk:

 Les mer... Rakning og sesongkort (30.08.2002)
 Les mer... Lets get ready to fumble! (15.08.2002)
 Les mer... Andrè ut, ingen Ask, snart is og sesongkort (01.08.2002)

 Les mer... Sommer 2002
 Les mer... Mars 2002

 Les mer... Desember 2001
 Les mer... November 2001
 Les mer... Oktober 2001
 Les mer... September 2001
 Les mer... August 2001
 Les mer... Juni 2001
 Les mer... Mai 2001
 Les mer... April 2001
 Les mer... Mars 2001
 Les mer... Januar 2001

 Les mer... Desember 2000
 Les mer... November 2000
 Les mer... Oktober 2000
 Les mer... September 2000


 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen