[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Overblikket
Kampene
Arkivet
Intervjuer
Om KHPN
 
Evighetsblikk onsdag 20.03.2002
Av: Atle Enersen

Farvel bønder!

Farvel... Nei, for all del, ikke gjør det. Ikke far vel! Det er med sorg man konstaterer at pakket fra utkanstrøka dessverre ikke har kontakt med virkeligheten. Man skulle tro mer om menneskeheten, men nei, stadige nedturer sier oss det samme; bønder forblir bønder, snevre, trangsynte og ufattelig lite vide i sine horisonter.

I flere år nå har bondepakket revna, hisset seg opp, gått i stykker, tatt det til seg som det var deres eget, som om det var til de. At bondepakket kan ta seg selv så høytydelig at de tror de er senter for vår oppmerksomhet, er ikke noe annet enn en bekreftelse på menneskehetens totale forfall og falitt.

Vi har skrevet i flere år. Vi har aldri skrevet for de forvirrede sjeler som ikke er Vålerengapatrioter. Vi har skrevet for St. Halvards efterfølgere, de stolte fra Oslo Øst, Oslos stolthet, Vålerengas patrioter og Vålerengas krigere. Vi kommer aldri til å skrive for bondepakket, det kommer aldri til å skje. Bondepakket er supportere, vi er patrioter. Vi vet at bønda ikke skjønner forskjellen, men vi gjør det, og da er det uviktig hva distriktets obskure avkom måtte mene.

Så lar de seg hisse opp da disse snodige innavlerne eller innavlsproduktene. I full forvissing om at de er målet for hva vi måtte ytre. Det er mildt sagt å ta seg selv ca. 7000% for høytydelig (u)kjære bønder. Skaff dere et liv! Et verdig liv! Hvor finnes stoltheten, gleden og æren i å legge fra seg elektroniske spor i våre meningsforum som ikke har noen reell verdi annet enn en liten "jerk off" for den stakkars kroppen som har gjort det?

Heldigvis finnes det fornuftige folk i bondehæren også. Disses meninger, så lenge de uttrykkes på en måte som er akseptabel sett utifra vårt standpunkt og vår tilhørighet, er velkomne. Og ja, det er forskjell på folk, vi tåler lavmål fra egne, lavmål fra bondepakk er synonymt med å ha kastet bort tid på å legge det fra seg.

Jeg ler, lenge, jeg ler av Vålerengas spillere som totalt går i stykker og biter, og presterer som en flokk gjess. Men enda mer ler jeg av idiotene som kaster bort tid på å la seg hisse opp av våre skriblerier ment for våre egne folk, og jeg vrir meg i krampelatter når de gang-på-gang-på-gang-på-gang på død og liv skal legge fra seg noe i våre debattforumer som har en gjennomsnitt levetid på 5 minutter.

Når skal dere lære? Sannsynligvis aldri...

I går...

...gikk det aldeles ikke. St. Halvards menn var ikke i stand til å hente frem det som på papiret tilsier at de er et langt bedre lag enn Storhamar. Mental kollaps. Intet annet. Man får kun ta notis av det, snart spirer gresset igjen, hvorfor henge med huet?

De av dere som har lyst til å henge ut Bård Sørlie og Jonas Forsberg for øyeblikks sinnsykdom under kampen i går er selfølgelig i deres fulle rett til det; men vi er ikke enige. Joda, tabbene var klare nok, men i helheten til Vålerengas totale kollaps var de bare bi-effekter. Eller et resultat av det. Å gi enkeltspillere skylda blir rett og slett for dumt, vi snakker om et lag som selv oppløste seg i sine enkelte bestanddeler og ble der.

Vi snakker om et lag som kollektivt forsøkte å simulere dårlig ishockey - og klarte det ettertrykkelig. Det skal ingen ta fra de. Det kalles bronse. Vi forventer ingen forklaring på fenomenet, og når det kommer til stykker er det faktisk uviktig. Kampen er over, toget er gått, etc., mm., bla. bla. (fyll inn floskler etter eget ønske).

Etter en god sommer kommer den mjuke kalde høsten igjen, og isen ligger igjen klar på Jordal, vakker og hvit, klar for nye gleder og sorger på Jordal Amfi.

Innen den tid håper vi at St. Halvards menn har fått rettet opp hornhinneskjevheten slik at de ser at målet ikke står i rundtvantet.

Evighetsblikket...

...begraver 2002! God natt Vålerenga, hvorhen du forsvant, vi sees igjen til høsten!

  Tidligere blikk:

 Les mer... Spilleplan finaler eldre junior (22.03.2002)
 Les mer... Eldre junior redder oss, og litt om sikkerhet på Jordal (21.03.2002)
 Les mer... Farvel bønder! ...og litt om i går (20.03.2002)
 Les mer... Operasjon Anaconda (19.03.2002)
 Les mer... Takk Gud for alkoholen! (18.03.2002)
 Les mer... Kollaps, søndagshenstilling og HJÆLP (igjen)! (15.03.2002)
 Les mer... Kamp i dag, Askerhallen og HJÆLP! (14.03.2002)
 Les mer... 1-0, og en ryddig klubb (13.03.2002)
 Les mer... Let the games begin og litt om møtet i Sjappa (12.03.2002)
 Les mer... Billetter semi, kvartfinaler, kvalifisering, NM yngre/eldre jr., statistikk, tilskuertall og generalsekretær (08.03.2002)
 Les mer... Morsom grafikk og møtet i Sjappa (07.03.2002)
 Les mer... SIL sparket Gulliksen, møtet i Sjappa (06.03.2002)
 Les mer... SIL igjen, og igjen og igjen (05.03.2002)


 Les mer... Desember 2001
 Les mer... November 2001
 Les mer... Oktober 2001
 Les mer... September 2001
 Les mer... August 2001
 Les mer... Juni 2001
 Les mer... Mai 2001
 Les mer... April 2001
 Les mer... Mars 2001
 Les mer... Januar 2001

 Les mer... Desember 2000
 Les mer... November 2000
 Les mer... Oktober 2000
 Les mer... September 2000


 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen