[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Overblikket
Kampene
Arkivet
Intervjuer
Om KHPN
 
Overblikk fredag 15.03.2002
Av: Atle Enersen

Whoops!

Allways look at the brigth side of life (ta-ram, ta-ram, ta-ram ta-ram ta-ram ta-ram)! Mange dro nok et lettelsens sukk i går kveld. Nå slipper man konflikten med kjerringa om den evinnelige påsketuren, nå kan man bare overgi seg og peise avgårde til fjells, som fjolls. Eller enda bedre; nå ser det ut til at man kan nyte påsken i fred og ro i stille gater i Oslo uten å måtte tenke på å ofre seg for å gå på kamper.

Spøk til side, dette er ikke over! Det er alvorlig å tape 4-0 på Hamar, men noen katastrofe er det ikke. Det er jo lov å undres over hvor motivasjonen til St. Halvards menn har blitt av. Det er kanskje enda mer på sin plass å lure på hvor de ryggradsløse fra Hamar har hentet sin motivasjon fra? Har de samme rykter nådd garderoben til Storhamar som har nådd oss? At Serge Boisvert er klar for Storhamar neste år? Man kan lure...

Når det gjelder kampen i går så er det vel bare å si at Storhamar var et bedre lag. No doubt! Når 9 av 10 pasninger Vålerenga lemper fra seg havner hos en bondetamp, når gutta går på jerna som om de har sandpapir under, når Jonas Forsberg ikke helt har dagen, ja, da blir det bambus. Da hjelper det lite å ha verdens vakreste logo på brystet. Logoen aleine vinner ingen kamper.

Forsberg må finne seg i å skamme seg et par sekunder (ikke mer!) for 1-0 gållen. Skuddet var en oppvarmingspuck som selv søstra mi hadde tatt etter et kraftig ras på byen. Mester Erik må tåle litt pepper for en totalt fortjent og unødvendig utvisning som leder til 3-0. Mest av alt må hele laget tåle et par lastebillass med pepper kollektivt.

Erik "Nårrmann", Gud-Hasse og Ricky er i følge Klanens våkne øyne de eneste som hevet seg noe over gjennomsnittet, ikke mye, men nok til å bli lagt merke til.

Kampen er over, det er break even igjen, men det er det samma. Det er like greit, nå kan gutta glemme de siste to kampene og stille i panserform på søndag. Søndag brekker gutta de gul-blaae sønder og sammen, det skulle ikke være så vanskelig siden de allerede er uten ryggrad.

Søndag er det full fest på Amfi'n! Husk at kampen begynner kl. 18! Billetter kjøper du på forhånd i Vålerengasjappa om du har et snev av vett!

Syng høyt, syng Vålerenga!

Apropos søndag...

Pessimistene blandt oss vil ha det til at Klanen både "stinker" (hey! jeg dusjer hver dag!), er tafatt, er medgangssupportere, og jeg vet ikke hva. Så ille er det ikke, men selvfølgelig, ingen røyk uten ild (vanligvis).

Vel kjære patriot, nå kan du gjøre noe med dette ved å følge disse våre enkle råd for å samle troppene på Jordal til søndag:
 • Har du med deg barn på kampen, please sett deg enten på feltet til høyre eller venstre for Klansfeltet!
 • Har du tenkt til å sitte på ræva hele kampen så please sett deg enten på feltet til høyre eller venstre for Klansfeltet!
 • Har du tenkt til å stå, men er ikke så forbanna glad i å synge, please still deg nedenfor rekkverket på Klansfeltet!
 • Lytt oppmerksomt til når sanger starter og syng så det gjør vondt i ballene!
 • Hjelp til å oppfordre folk du ser er i ferd med å ta plass på Klansfeltet som kanskje ikke helt tilhører der om å kanskje finne seg en annen plass, men gjør det på en vennlig måte, det er ikke alle som faktisk kjenner til hva/hvor!
 • Hvis alle tar et kollektivt ansvar for dette, uansett om man sitter på Klansfeltet eller ved siden av, istedet for å syte høylydt på diverse debatteforumer og i andre sammenhenger - ja så kanskje ting tar seg sakte opp. Vi har alle som patrioter et ansvar, det er ikke bare noen av oss!

  På vegne av Donald Duck, de tre små griser, julenissen, Lanbein, Dr. Livingstone, og ikke minst alle dyrene i Hakkebakkeskogen vil jeg herved oppfordre til å virkelig snu trenden på Jordal til søndag! Silje Stang var dessverre ikke tilstede da vi samlet inn underskrifter.

  HJÆLP!

  Klanen og Vålerenga Ishockey trenger hjelp på Jordal førstkommende søndag fra kl. 16.30 og frem til kampstart. Har du mulighet til å avse disse 90 minutter ber vi deg pent kaste avgårde en mail til "bøtteblikket". De som deltar belønnes med en aldri så liten godbit!

  Vi forteller ikke hva dette er annet enn at det ikke er hverken fysisk arbeid, reservepurk-oppgaver eller annet uhumsk, det er helt ufarlig.

  Og ikke vær redde! De som deltar får muligheten til å reservere seg plasser slik at de bare kan danse rett inn på disse når det er kampstart.

  Bøtteblikket...

  ...er ved godt mot! God natt Serge, hvorhen du skal...

    Tidligere blikk:

   Les mer... Spilleplan finaler eldre junior (22.03.2002)
   Les mer... Eldre junior redder oss, og litt om sikkerhet på Jordal (21.03.2002)
   Les mer... Farvel bønder! ...og litt om i går (20.03.2002)
   Les mer... Operasjon Anaconda (19.03.2002)
   Les mer... Takk Gud for alkoholen! (18.03.2002)
   Les mer... Kollaps, søndagshenstilling og HJÆLP (igjen)! (15.03.2002)
   Les mer... Kamp i dag, Askerhallen og HJÆLP! (14.03.2002)
   Les mer... 1-0, og en ryddig klubb (13.03.2002)
   Les mer... Let the games begin og litt om møtet i Sjappa (12.03.2002)
   Les mer... Billetter semi, kvartfinaler, kvalifisering, NM yngre/eldre jr., statistikk, tilskuertall og generalsekretær (08.03.2002)
   Les mer... Morsom grafikk og møtet i Sjappa (07.03.2002)
   Les mer... SIL sparket Gulliksen, møtet i Sjappa (06.03.2002)
   Les mer... SIL igjen, og igjen og igjen (05.03.2002)


   Les mer... Desember 2001
   Les mer... November 2001
   Les mer... Oktober 2001
   Les mer... September 2001
   Les mer... August 2001
   Les mer... Juni 2001
   Les mer... Mai 2001
   Les mer... April 2001
   Les mer... Mars 2001
   Les mer... Januar 2001

   Les mer... Desember 2000
   Les mer... November 2000
   Les mer... Oktober 2000
   Les mer... September 2000


   
  Tips noen om dette:
  Ditt navn: Din epost-adresse:
  Mottakers epost-adresse:

   
  © 1991-2003 Klanen