[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Overblikket
Kampene
Arkivet
Intervjuer
Om KHPN
 
Overblikk torsdag 01.11.2001
Av: Atle Enersen

Bråk i TIK?

Til bonuskampen mot Frisk/Asker i Askerhallen sist mandag måtte TIKs Jan Morten Dahl bli hjemme i Trondheim av disiplinære årsaker. Det litt underlige med dette var at det ikke var disiplinære ting han hadde pådratt seg på isen, men snarere trener Joe Clarks vrede.

"Det er ikke noen spesielle episoder. Det er bare en mentalitet jeg vet er til steder. Tidligere trenere har kanskje behandlet slike problemer på en annen måte, men alle må forstå at det bare er én mann som tar avgjørelser om laget. Og det er meg" sier Clark til Adresseavisen.

"Noen ganger liker Jan Morten Dahl å spre sine meninger om hvilke spillere som bør spille sammen, og hvilke keepere som bør stå i mål. Dette er meninger han kan holde for seg selv. Jeg tåler ikke sånt. Mine spillere skal holde kjeft og spille hockey. Det er ikke de innsatte som driver asylet her" fortsetter Clark og forsikrer at han har skværet opp med Jan Morten Dahl, og at Dahl er tilbake på isen mot Storhamar i dag.

"Det har vært litt uenighet, men det er han som har kommet til meg og bedt om mine synspunkter på hvilke spillere som bør spille. Neste gang han spør, får han ikke noe svar" sier Jan Morten Dahl og synes det er merkelig at Clark stiller spørsmål ved mentaliteten hans som hockeyspiller.

"Jeg har aldri sagt at jeg er en enkel spiller å ha med å gjøre. Jeg kan være en idiot på banen, men jeg har alltid hatt gode holdninger til det jeg driver med. Jeg kan være uenig i mye uten at jeg sier noe om det. Denne gangen stiller jeg meg helt uforstående til at jeg settes ut av laget" sier Jan Morten Dahl videre, som i følge Adresseavisen hevder å ha de andre spillernes synspunkter i ryggen.

Vel, hva kan man si? Vi kan jo ikke annet enn å være enig i Dahls eget utsagn om at han kan være en idiot på banen, det skal han ha. I tillegg til det så ser vi, eller lukter, litt Leif Boork her. Joe Clark har noe av den samme instilling som den tidligere landslagssjefen som var så ufattelig fattig på suksess med det norske landslaget hadde.

Vi tror ikke at Trøndere er så forskjellige fra nordmenn flest (bortsett fra kleskodeks, musikksmak, bartedyrking og hjemmebrenning), og da bør Joe Clark ha lest leksa si og funnet ut at den måten å lede norske spillere på ikke var noen suksess. Både Clark og Dahl bør også skjønne at man ikke krangler i media. Moro for oss andre selvfølgelig, men neppe inspirerende for TIK som lag.

Apropos TIK...

TIK har unektelig slitt litt i det siste, og uten at noen sier det rett ut kan det se ut som om keeper Øivind Sørli får litt (mye) av skylden. Noen annen grunn kan ikke vi skjønne for at TIK henter inn keeperen Timo Kauhanen fra den finske eliteserieklubben Lukko Rauma.

Kauhanen er også TIKs 6. utenlandske spiller og de bryter dermed gentlemansavtalen de også. Til det sier markedssjef i TIK, Tommy Iversen, følgende: "At vi nå går ut over kvoten, skyldes at andre klubber har misligholdt avtalen over lang tid. Dette har igjen gitt oss negative sportslige konsekvenser i møtet med nettopp disse klubbene".

Kauhanen er sannsynligvis spilleklar i kveld når TIK møter Storhamar i fjøset på Hamar og det er jo å håpe, ihvertfall for vr del, at fyren hever TIK. Jeg har litt sans for TIK (ikke si det til noen, Iversen blir så kjepphøy!), men enda mer har jeg sans for at Storhamar får seg en på nebbet.

Pr. i dag er det forøvrig bare Stjernen, Frisk/Asker og Storhamar (forutsatt at man ikke teller Jonas "Jag är Nåhrsck" Nordgren da...) som overholder den geniale avtalen, den som skulle sikre at Norge ikke skulle kunne hevde seg helt i toppen av europeisk hockey.

De med elefantminne husker kanskje at i sin tid så var det kun Vålerenga og Lørenskog som ikke ville være med på den avtalen...

Kamp i kveld

M/S gjester Jordal Amfi i kveld og kampen begynner kl. 18.30. Det er grunn til å ha litt nerver, litt men ikke mye. St. Halvards menn er noen tente jævler om dagen og formen frem mot semifinalespillet i Continental Cup begynner å sitte samtidig som vi vet at ingen av gutta er spesiellt lystne på å gi fra seg tabelltoppen.

Når det er sagt, Geir "djevelen" Myhre er i stand til å piske ut det utroligste av laget sitt, og ikke minst har M/S eliteseriens til nå beste keeper som sisteskanse. Oppgjøret kan bli spennende, men vi tror nok mest på at gutta med verdens vakreste logo på brystet soper hjem en komfortabel seier.

Syng høyt - syng Vålerenga!

Overblikket...

...kniser av TIK og de andre lagene som bryter avtaler. God natt avtalebrytere, hvorhen dere er...

  Tidligere blikk:

 Les mer... Whoops, LIK ble lik, utsatt kamp og årets julegave (30.11.2001)

 Les mer... 4 * whoops er dagens meny (29.11.2001)

 Les mer... Tid for ettertanke (24.11.2001)

 Les mer... Endelig cup! TIFO! Les i helga! Billetter! (23.11.2001)

 Les mer... Vi kikker på seertallene fra mandagens kamp, litt om Morten Ask - og Absolutt blåmandag (21.11.2001)

 Les mer... Tap i pengebingen, og litt honnør (20.11.2001)

 Les mer... Kong Vimps av Sjernen og kamp i kveld (19.11.2001)

 Les mer... Hjerteinfarkt! (16.11.2001)

 Les mer... Kamp mot Stjernen, sippa Renè Hansen og tur til Asker (15.11.2001)

 Les mer... To-siffra, Continental Cup og tur til pengebingen i Asker (14.11.2001)

 Les mer... Hjemmekamp mot Lørenskog og kamper/billetter Continental Cup (13.11.2001)

 Les mer... Landslaget med nye takter og billetter Continental Cup (12.11.2001)

 Les mer... Billetter Continental Cup, landskamper og basket (09.11.2001)

 Les mer... Ute i kulda, tilskuertall og 1. divisjon (08.11.2001)

 Les mer... Hjernesvinn, kampendring, Høibyhagen og Løvdal (07.11.2001)

 Les mer... Pusterom (06.11.2001)

 Les mer... Ukomfortabel seier mot M/S, live TV-sendinger og billetter til mandagens kamp (02.11.2001)

 Les mer... Krangel i TIK, TIK henter/bryter og kamp i kveld (01.11.2001)


 Les mer... Oktober 2001
 Les mer... September 2001
 Les mer... August 2001
 Les mer... Juni 2001
 Les mer... Mai 2001
 Les mer... April 2001
 Les mer... Mars 2001
 Les mer... Januar 2001

 Les mer... Desember 2000
 Les mer... November 2000
 Les mer... Oktober 2000
 Les mer... September 2000


 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen