www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
Hockey
Overblikket
Kampene
Arkivet
Intervjuer
Om KHPN
 
Overblikk tirsdag 28.08.2001
Av: Atle Enersen

Sesongen er lang...

Det er merkelig hvordan et par dagers stillhet skal få folk til å lure på om vi har gitt opp her på KHPN. Det har vi selvfølgelig ikke! Vi er bare litt laid back nå før alvoret braker løs for fullt. Overblikket på sin side er en smule skadet om dagen, og nei, det er ikke en alkoholskade; Med et vakkert kutt på høyre håndbak og 25 sting er det en smule langdrygt og vanskelig å traktere et tastatur.

Men vær ikke redde, vi skal være her i år som i fjor og året før. Til glede for de fleste, til sorg for bondeslaskene. Vakkert messende om de stolte fra Oslo Øst; St. Halvards menn, krigerne som ikke lar seg kue - aldri! ...og da kan ikke vi være noe dårligere!

Syng høyt, syng Vålerenga!

Nye regler

Like sikkert som at løgnene florerer i enhver valgkamp kommer det nye regler eller reglerinnskjerpelser fra forbundet. Så også i år. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har hatt anledning til å se noen treningskamper enda, men rykter om mange minutter har nådd meg, og dette er i følge kjennere rotfestet i følgende innskjerpelser skal vi tro bondeavisa Asker og Bærums Budstikke:
 • Taklinger mot nakke- og hoderegionen.
 • Takling bakfra gir automatisk 2 + 10 minutters utvisning.
 • Køllebruk. I hovedsak slag, særlig mot ubeskyttede steder på kroppen.
 • Dette virker vel og bra, dette er ting som det bør slås ned på da det i mange tilfeller kan være direkte farlig for liv og helse.

  Dog... Her åpner det for tolkning vil vi påstå - uten at vi vet hvordan dette har blitt forklart for den ikke alt for oppegående dommerstanden (hvis noen vet må de gjerne utdype for oss!)... En takling bakfra... Betyr det at hvis en spiller står inntil vantet og fikler med pucken og en motstander klistrer ham opp etter dette så får takleren 2+10?

  Hvis så er tilfelle bør jo den som fikler med pucken ved vantet idømmes like streng straff for usportslig spill og uthaling av tiden? Spøk til side, poenget vårt er, eller spørsmålet rettere sagt, hvordan skal dette tolkes og håndheves av de onde i sort/hvitt?

  Overblikket...

  ...takler Wold (begge!) hardt mot et flisete vant og soner gladelig 2+10+2+10 for dette. God natt tolkere av merkelige regler, hvorhen dere er...

    Tidligere blikk:

   Les mer... Vi er i live og vi kikker litt skrått på nye regler (28.08.2001)

   Les mer... Odd Kolsrud er gått bort og Vålerenga vant (20.08.2001)

   Les mer... Spillerstallen og avklaring rundt Morten Ask (14.08.2001)

   Les mer... Halleluja, Morten Ask, halleluja, sesonkort, halleluja, Vålerengasjappa (09.08.2001)

   Les mer... Is! Is! Is! Endelig er isen her! VHPN er død, Stefan Keski-Kungas og litt om tiden fremover på KHPN (07.08.2001)

   Les mer... Juni 2001
   Les mer... Mai 2001
   Les mer... April 2001
   Les mer... Mars 2001
   Les mer... Januar 2001

   Les mer... Desember 2000
   Les mer... November 2000
   Les mer... Oktober 2000
   Les mer... September 2000


   
  Tips noen om dette:
  Ditt navn: Din epost-adresse:
  Mottakers epost-adresse:

   
  © 1991-2003 Klanen