[an error occurred while processing this directive] Klanen - Kontakte Klanen
 www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
[an error occurred while processing this directive] Kontakte Klanen
Overblikket
Kampene
Arkivet
Intervjuer
Om KHPN
 
Vålerenga - Manglerud/Star 7-4 (4-1, 2-2, 1-1)

Hoveddommer: Svein Erik Edvartsen
Tilskuere: 1135

1. Periode:
9:52 1-0 Tommy Marthinsen (Patric Englund, Magne Karlstad)
10:21 2-0 Tommy Marthinsen (Patric Englund)
12:01 3-0 Kenneth Larsen (Lars Erik Lund, Kjell R. Nygård)
13.53 4-0 Jarl Espen Ygranes (Atle Olsen, Morten Fjeld)
17.36 4-1 Marius Andersen (Pål Gulbrandsen)

2. Periode:
22:30 4-2 Espen Pettersen (Jon Taarud Rømoen)
24:24 5-2 Kenneth Larsen (Petter Syversen, Magne Karlstad)
26:40 5-3 Martin Hansen (Marius Andersen, Erik W. Johansen)
31.08 6-3 Joakim Backlund (Kjell R. Nygård, Lars Erik Lund)

3. Periode:
44.41 7-3 Tommy Marthinsen (Kenneth Larsen)
48:49 7-4 Erik W. Johansen

Utvisninger:
Vålerenga 3 x 2 min Manglerud/Star 7 x 2 + 2 x 10 min

Forrige kamp mot MS på Jordal endte 7-1 til St Halvards Iskrigere. Denne gangen hadde MS skalpen til Frisk i kofferten, mens våre gutters siste kamp endte med en knepen seier mot Lillehammer på straffer. Man kan bli smånervøs av mindre.

1.periode:
Perioden åpner med tamt av våre gutter og før minuttet er gått, sendes Morten Fjeld ut med 2 minutter for hekting. MS klarer ikke å utnytte overtallet og får ikke ett eneste skudd på mål. Det gjorde faktisk ingen av lagene, og første skudd på mål er det våre gutter som har etter 5 minutter. Presset mot MS øker etter dette og vi overtar mer og mer av spillet. Etter 8 minutter setter Jokke fart, legger igjen til Atle, som sender ett knallhardt skudd. Feberredning av Steen i MS mål.

Vi fortsetter presset, og Tommy kommer i stor fart mot blå og får pukken fra Englund. Han parker 2 MS forsvarere og skyter knallhardt til høyre for Steen. 1- 0. Etter bare 19 sekunder er Tommy på farten igjen. Englund sender ett skudd, og Tommy står foran mål og styrer inn under en utspilt Steen. 2-0. Etter 10.43 sendes 2 MS spillere i boksen, og vi har overtall 5 - 3. Vi begynner å få sving på overtallet og etter 1.42 av utvisningen styrer Kenneth Larsen inn ett skudd fra Lars Erik Lund. 3-0 M/S pådrar seg nok en utvisning og vi fortsetter overtallspillet. Overtallspillet sitter fortsatt, og gutta varter opp med storspill. Fine kombinasjoner og morsomme enkeltprestasjoner preger spillet. Det hele ender med at Ygranes sender ett knallhardt skudd i mål bak en svimmel Steen.

Vi fortsetter å dominere inntil Ygranes sendes ut i 2 minutter for interference. Kampen jevner seg ut, og det ser ut som om det er 2 likeverdige lag til tross for at MS har overtall. Dette varer inntil Marius Andersen kommer seg fri på blå og setter ett knallhardt skudd bak Bjørge. Skuddet var knallhardt og Bjørge kan ikke lastes for målet, men man kan jo spørre om MS skulle fått komme gjennom på den måten i ett overtall.
Skuddstatistikk første periode 20 - 6

2.periode:
Mye er sagt om 2 periodene til Vålerenga, og dagens kamp var ikke noe unntak. Det virker som om det var ett annet lag som kom på isen. Etter 2.30 gir Bjørge en retur som ingen av våre gutter får ryddet unna, og Espen Pettersen i MS reduserer til 4-2. Vi fortsetter det famlende spillet, og MS leder nå skuddstatistikken for perioden. Vi henter oss i litt inn igjen og etter 4.20 passer Magne Karlstad til Syversen som fyrer ett knallhardt skudd. Steen må gi retur, Kenneth er på plass og setter returen. 5-2

Nå skulle man vel tro at vi igjen ville overta presset men det fungerer ikke optimalt for oss i forsvar. MS kommer 2 mot 2 inn i vår sone. Våre 2 blir gående imellom de 2 MS spillerne uten å gå i kroppen, og alt som trengs er en pasning og ett skudd. 5-3. Nå skjer det enda mer rart på isen. Først går Marius over ende og tripper Tommy som er på vei gjennom. Deretter tar Bjørge en kvalifisert takling av Atle. Med andre ord er det litt rusk i maskineriet. Dette bedrer seg og 11 minutter inn i perioden kommer Lund inn på høyre kanten, passer til Ricky foran mål. Ricky legger ut til Backlund, som skyter i mål. 6-3.

Resten av perioden bølger spillet frem og tilbake, og vi har ett par skudd i stangen. Marius klarer å tråkle seg gjennom 4 MS spillere, men skyter rett utenfor. Perioden ender 2-2, men vi vinner i hvert fall skuddstatistikken til slutt. Edvardsen, som var kampens hoveddommer, dømte konsekvent og benyttet første periode til å sette standard. Dette medførte faktisk at det ikke kom en eneste utvisning i andre periode.
Skuddstatistikk 2 periode. 12-10

3. Periode:
Perioden begynner med at vi presser, men uten å få til det helt store spillet. Marius og en MS spiller sendes ut i 2 minutter for roughing og vi spiller 4 mot 4. Lagene er ganske jevne og første skuddet kommer etter 3.20. Vi overtar etter hvert presset igjen. Kenneth legger ett pass skrått bakover til Tommy, som kan sette sin 3dje og engas 7ende puck bak Steen denne kvelden. Slik går det Steen, når du roter med søstra til Tommy.

Keski Kungas får 2 minutter for hekting, og det kunne blitt med det. Men han slår kølla i pleksiglasset, noe som medfører 10 minutter for dårlig oppførsel. Som om ikke det skal være nok sier han ett eller annet til Edvardsen. Utsagnet belønnes med ytterligere 10 minutter og Keski sendes i garderoben. Har man sett Edvardsen dømme mer enn 1 kamp, skjønner man at mannen ikke godtar dårlig oppførsel. Og han er konsekvent på det. Nok om det.

Enga fortsetter presset i perioden, men slipper MS til enkelte ganger. Det også fortsatt litt rusk i forsvaret vårt, noe vi må ta konsekvensen av etter 8.40. Bjørge gir retur på ett skudd, og pukken blir liggende helt i ro ca 30 cm utenfor målgårde. Her blir den liggende i flere sekunder inntill en MS spiller når frem og vipper pukken i mål via Bjørges hanske. Kunne vel vært ryddet unna den der? Etter dette har MS presset i ett minutt før vi får summet oss og igjen kan overta. Resten av perioden spiller vi bra, men får ingen utteling i form av mål.

Alt i alt var det en morsom kamp der Vålerenga utnyttet overtallspillet bra. MS har hevet seg i løpet av sesongen. Det må også nevnes at det var svært få avblåsninger for icing. All ære til MS som legger pukken ut i midtsonen, isteden for å kline pukken til Icing slik som Strhmr og FA ahr en tendens til.
Skuddstatistikk tredje periode 13-5.

Banensbeste:
Vålerenga: Tommy Marthinsen
Manglerud/Star: Benny Rönnelöw

Kampen ble sett av Olav Resser


 

Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen