www.klanen.no
Forsiden

Hockey
Basket
(brev)Sprekken
Am. fotball
Fotball
VIF
Sjappa

Kontakt Klanen
Medlemsinfo
EngaTIFO

Turinfo
Klansropet
Reiseklubben

Om Klanen
Tattoo

Ullevaal
Vi mimrer...
Bohemen

Bardisken
Aktiviteter
Fanziner
Hockey
Overblikket
Kampene
Arkivet
Intervjuer
Om KHPN
 
Intervju med Bård Sørlie
Av: Tom Jacobsen

KHPN tok seg en aldri så liten prat med skadede Bård Sørlie før dagens kamp mot London Knights.

Først og fremst. Hvordan går det med helsa?

Joda, det går bedre nå. Jeg er tilbake i trening. Har vært med for fullt i en og en halv uke nå og det går bra. Jeg skal jo fortsatt være litt forsiktig med for tette nærkamper, men det blir jo litt av det likevel.

Så når kan vi forvente å se deg tilbake i kamp?

I januar er jo nok forhåpentligvis tilbake. Da skal jeg i allefall være spilleklar igjen. Men jeg må jo selvfølgelig værra sportslig klar også. Foreløpig så har jeg en god del igjen før jeg kan forsvare en plass på laget.

Hvordan er det å sitte å se på at gutta spiller. Blir lysten på å være med så stor at man kommer på is igjen litt tidligere enn man egentlig burde?

Det har egentlig aldri vært noen aktuell problemstilling. Hverken jeg eller klubben har fått lov til å bestemme når jeg skulle få starte opp igjen. Her er det kirurgen som har hatt det fulle og hele ansvar. Føler vel at det har gått ganske så greit foreløpig. I begynnelsen var det snakk om at jeg ikke kom tilbake i det hele tatt denne sesongen. Nå ser det altså ut som om jeg er tilbake om en drøy måned. Når det er sagt så må jeg jo innrømme at det begynner å krible litt i beina nå som jeg er tilbake i trening. Jeg har lyst til å spille i mange år til, så da har jeg måttet finne meg i å være tålmodig slik at jeg blir 100 % skadefri før jeg kommer tilbake.

Selv om du ikke rakk semifinalespillet i Continental Cup så er det jo flere høydepunkter denne sesongen. Hvordan ser du på det?

Ja, det kommer jo ett sluttspill i denne sesongen også. Det å vinne bøtta er fantastisk morro, så det vil jeg gjerne være med på flere ganger. Landslagsspill er jo også ett mål for meg personlig. Å få være med i B-VM og da forhåpentligvis få Norge tilbake i det gode selskap. Det er en ny giv rundt landslaget nå og det skal bli spennende å følge med på det nå som alle takker ja til å spille.

Hva synes du om kampene som har vært spilt denne helgen?

Jeg synes det har bra nivå på turneringen. Vålerenga har spilt to gode kamper så langt og gutta har stått frem og vist at vi er et bra lag. Det var synd at vi ikke klarte å sette ett mål til mot Jukurit Mikkeli i går (2-2). Da hadde vi virkelig hatt sjansen til å nå finalespillet. Nå blir det vanskeligere (det viste seg i ettertid å være riktig) da vi er avhengig av at Jukurit ikke vinner for mye i dagens første kamp. Finnene var dog ett meget godt hockeylag, så uavgjort mot dem var likevel ikke ett dårlig resultat. Av enkeltspillere så har jo Jonas Forsberg virkelig fått vist hvor god han er. Og han vil nok bare bli enda bedre utover sesongen. Nå som han får litt kamptrening etter skaden sin. Det sportslige har altså vært bra og for alle som synes hockey er gøy må det jo ha vært en fin helg. Det negative er jo den totalt manglende pressedekningen. Jeg må si at jeg er direkte skuffet over hvor lite tid og plass som brukes i mediene på Continental Cupen denne helgen. Man må jo faktisk lete med lupe for å finne resultatene i avisen. Publikumsoppmøte har jo også vært labert, både fra Klanen og de andre som er interessert i hockey. Men fredag og lørdag er vel kanskje ikke de store dagene for å se på hockey.. vi får jo håpe at det dukker opp en del i dag. Søndag er jo tradisjonelt en bedre hockeydag og laget trenger all den støtte dem kan få for å ha muligheten til å kvalfisere seg til finalespillet.

Med det så var vår periode med Bård over og da gjensto det bare å ønske ham lykke til på veien tilbake fra skade.

Publisert tirsdag 27. november 2001
   

 
Tips noen om dette:
Ditt navn: Din epost-adresse:
Mottakers epost-adresse:

 
© 1991-2003 Klanen