www.vif-hockey.no
Klikkbar meny
- Roy om:

Foran første semi mot Stjernen, 16.03.99
Først spurte vi Roy litt om seriegullet. Johansen mente det gikk lettere enn ventet. Iår ble det bare 3 tap på alle kampene (2 mot Storhamar og 1 mot Frisk), hvilket var mindre enn vår trener ventet.

Vi spurte Roy om han mente at vi var for gode, med tanke på serien i Norge. Roy mente at det fortsatt finnes motstand, spesielt Storhamar og delvis Stjernen på en god dag. Men selv om Vålerenga er allerede overlegne mener Roy at vi burde satse på å bli enda bedre. Man kan rett og slett ikke begynne å trappe ned.
På spørsmålet om Vålerenga tappet de andre klubbene for de beste spillerne og dermed gjorde serien mer ujevn sa vår trener at dette ikke var tilfellet. Vålerenga har foreløpig ikke hentet så mange spillere fra andre klubber i Norge som er i serien nå. Snarere har andre klubber hentet spillere fra oss, f.eks. Stjernen. Roy poengterte at ved seriestart ble det klagd på at vi henter for mange svensker, nå er det snakk om at vi tapper andre klubber.

Derimot var det mer fare på ferde når vi snakker om opphenting av spillere fra egne yngre rekker til a-stallen i de større klubbene. Spranget mellom juniorspill i Vålerenga og a-lagsspill er stort, nivået på a-laget er svært høyt...vi spilte tross alt jevnt med de beste i EHL, f.eks. Dynamo Moskva. Juniorene må trene svært mye, mer enn i andre idretter, hvis de skal ha håp om å komme med. Generellt mente Roy at bredden blant juniorene er for liten.
Når det er sagt, så mente Roy at både Frydenberg og Thygesen, (2 juniorer som har fått litt istid med a-laget), hadde potensiale og kunne kanskje greie det.

Vi rundet av med litt prat om semien idag:
Morten Ask er ute for sesongen med en leddbåndskade i hånda, mens Øystein må sone idag etter å ha kasta bønder rundtomkring i Hamar OL-Amfi på lørdag. Ellers er det fullt lag. Roy var helt fornøyd med at vi trakk Stjernen. Først og fremst fordi det er et meget tett sluttspillprogram og da er det bra å slippe å reise helt til Trondheim. Vår trener hadde liten tro på at Stjernen kunne vinne tre kamper, kanskje en, men vi bør greit klare å komme oss til finalen, særlig fordi vi har hjemmefordel.
Finalen mener Roy isåfall blir tøff, Storhamar er bedre enn mange tror.

Av Hiphop.

 
Roy foran..:

Storhamar i mars
serieinnspurten
Storhamar (14/1)
Julecupkamp mot Norge (8/12)
EHL-kamp mot Zug (8/12)
Bonusrundene mot SIL (5 og 6/12)
Lillehammer (12/11)
D. Moskva (10/11)
Viking (29/10)
Sparta (29/9)
Frisk Asker (24/9)
M/S (17/9)
Furuset (3/9)
Storhamar (1/9)